Såld
Sommarro - Norbyvägen 44B - UPPSALA

Välplanerad fyra med stort härligt vardagsrum med panoramavy ut mot Stadsskogen. Hiss från markplan!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 125 kvm 5 718 kr/mån 4 975 000 kr (eller bud ) Slutpris 4 350 000 Kr
Norbyvägen 44B 4 975 000 kr

Välplanerad fyra med stort härligt vardagsrum med panoramavy ut mot Stadsskogen. Hiss från markplan!

Generöst tilltagen gavelfyra med hiss från markplan och två rejäla balkonger vilket ger sol hela dagen. Det stora vardagsrummet har en fantastiskt fin utblick mot Stadsskogen vilket ger en lugn och harmonisk känsla till hela lägenheten. Bostaden rymmer hall med plats för avhängning och med ingång till praktiskt separat tvättstuga/WC. I hallen finns även en klädkammare. Kök, i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, med plats för det stora sällskapet. Tre ordentliga sovrum varav ett även kan användas som matsal då de angränsar till köket. Stort badrum med dusch och badkar samt dubbla tvättställ.

Här bor du i en ytterst välskött förening och i månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv. Föreningen har en fin terrass där sammankomster anordnas och som du även kan ha privata tillställningar på. Terrassen ligger fint inbäddad mellan husen och med skogen intill.

Lägenheten är belägen högt upp i huset vilket ger en helt oslagbar känsla då praktiskt taget alla rum har utblick mot den grönskande Stadsskogen och ligger skyddad från insyn. Med Stadsskogen precis utanför dörren finns gott om möjligheter till rekreation. Stigarna inbjuder till promenader och elljusspår och utegym kan användas sommar som vinter. I närområdet finns även naturreservatet Hågadalen med fantastiska miljöer och möjlighet till motion. I kvarteret finns flera restauranger och med en kort cykeltur eller promenad når du hela Uppsala Citys utbud av kultur, nöjen och shopping. Stadsbussarna stannar precis utanför huset och det är goda pendlingsmöjligheter från Resecentrum i stadskärnan och via påfart till E4:an.

Förråd finns till lägenheten i källaren. Hiss går hela vägen ner till källaren och garaget.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Anna Lindholm Eriksson
Ansvarig mäklare
Anna Lindholm Eriksson anna.lindholm@riksmaklaren.se
073-0635364
”Snyggt, proffsigt och trevligt är mina ledord.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2003
Rum
4 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
125 m²
Månadsavgift
5 718 Kr
(Ingår i månadsavgiften: Värme/vatten, sophantering, bredband 100/10, TV basutbud via ComHem. Hyran planeras att höjas med 13% från 2024.)
Pris
4 975 000 Kr (eller bud )
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
352 857 Kr
(Indirekta nettoskuldsättningen baseras på uppgifter i föreningens årsredovisning 2022 samt beräknat på föreningens andel i föreningen då andel av årsavgift saknas.)
Våningsplan
4 av 5
Hiss
Ja

Planlösning

Hall:
Ljus öppen hall med klinkergolv och ljusa väggar. Hatthylla. Klädkammare.

Kök:
Kök i delvis öppen planlösning med bardisk som avgränsar mot vardagsrummet. Köksinredning i björk med gott om förvaring. Beige kakel ovan bänk. Bänkskivor i trä. Spis med induktionshäll, varmluftsugn, spisfläkt. Kyl och frys i fullhöjd. Microvågsugn och diskmaskin. Generös matplats med plats för många. Utgång till en av balkongerna (du når även den här balkongen från angränsande sovrum/matsal).

Vardagsrum:
Ett underbart vardagsrum med en otrolig rymd och fantastiska fönster mot skogen. Parkettgolv och ljusa väggar.

Sovrum:
Sovrum som har ett fint gavelläge och ingen som helst insyn. Här har du utgång till en av balkongerna som ligger i ett sydvästligt läge. Parkettgolv och ljus tapet. Tre garderober.

Sovrum:
Sovrum med ljus tapet och parkettgolv. Två garderober.

Sovrum/matsal:
Sovrum som också har ett gavelläge, med utgång till balkongen som även går att nås från köket. Rummet används idag som TV-rum och kan även användas som matsal med anslutande dörr mot köket. Det här rummet kan också användas som sovrum. Parkettgolv och ljus tapet.

Badrum:
Stort badrum med badkar och dusch samt två handfat med kommoder i en fin badrumsmöbel speglar över båda tvättställen. En garderob. Helkaklat med ljusa klinker och vitt kakel. Ett fönster. Golvvärme (el). Handdukstork (vattenburen). Element.

Tvättstuga/gäst-wc:
Gäst-wc och kombinerad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Tvättho. Dragdörr mellan tvättstuga och wc. Ljust kakel och klinker. Tvättställ.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Två balkonger vilket ger sol hela dagen. Balkongerna ligger mot grönska.

Bilplats

Garageplatser finns det 16 st av, 700 kr/mån.

Byggnad/Storlek

125 kvm , 4 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 2003

TV- och internetanslutning

TV: TV via ComHem
Internetanslutning: Bredband via Telia 100/10.

Lägenhetsnummer

B09

Ekonomi

Pris: 4 975 000 kr (eller bud ). Månadsavgift: 5 718 kr. Ingår i månadsavgiften: Värme/vatten, sophantering, bredband 100/10, TV basutbud via ComHem. Hyran planeras att höjas med 13% från 2024. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 4,8378%.

Driftkostnad summa: 795 kr/mån
El: 528 kr/mån
Försäkring: 267 kr/mån

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2019-03-03. Energiprestanda primärenergital: 127 kWh/kvm och år. Energiklass: E.

Föreningen

Namn: Brf Gläntan 2
Ekonomi: Inga inplanerade avgiftshöjningar i nuläget. Kontrollerat: 2023-09-14. Ekonomisk förvaltare: Mediator
Renoveringar:
2015 – Målning av garagegolvet
2015 – Ventilationsarbete

Inga större renoveringar planerade.
Kontrollerat: 2023-09-14.
Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt: Nyckelhantering sker vi mäklare.

Kommunikationer

Flera stadsbussar med täta turer.

Visa mer

Karta

Sommarro - Norbyvägen 44B - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus