Såld
SALABACKE - Murargatan 33 - UPPSALA

Trevlig tvåa med stora möjligheter i stabil förening!

Bostadsrättslägenhet 2 rok 64 kvm 2 585 kr/mån 1 650 000 kr Slutpris 1 650 000 Kr
Murargatan 33 1 650 000 kr

Trevlig tvåa med stora möjligheter i stabil förening!

Härlig tvåa högt upp i huset med bra balkong och hiss från markplan! Planlösningen fördelar sig på hall, kök med gott om förvaring, matrum, rymligt vardagsrum ett sovrum med utgång till balkong samt stort badrum med plats för tvättmaskin.

På Murargatan 33 i trivsamma Salabacke bor du bra och billigt i en stabil förening med mycket låg belåning. Här är det gång och cykelavstånd till centrum åt ena hållet och Gränby köpstad åt andra hållet. Dessutom är det bra läge för dig som pendlar med bil med närliggande påfart till E4:an och busshållplats har du precis runt hörnet. Inom några minuters promenadavstånd nås även ett flertal lekparker, förskolor, vårdcentral och härliga Källparken.

Nu finns chansen att göra denna trevliga tvåa i en mycket stabil förening till ett riktigt drömboende.
Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Patrik Törner
Ansvarig mäklare
Patrik Törner patrik.torner@riksmaklaren.se
070-574 67 43
”Jag finns alltid nära till hands och mitt mål är att överträffa dina förväntningar”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Rum
2 rum och kök, varav 1 sovrum
Boarea
64 m²
Månadsavgift
2 585 Kr
(Obligatorisk avgift för kabel-tv tillkommer om 99 kr/mån. Föreningen har individuell mätning och debitering av el.)
Pris
1 650 000 Kr
Hiss
Ja

Planlösning

Hall:
Ljus hall med klinker på golvet och plats för sko- och hatthylla samt vägg med garderober.

Kök:
Abetskök i äldre stil. Gott om utrymme för förvaring och för den som gillar att laga mat.

Matrum:
I direkt anslutning till köket hittar du matrummet med glasvägg in mot vardagsrummet.

Vardagsrum:
Vardagsrum med stora fönster och utsikt mot domkyrkan.

Sovrum:
Rymligt sovrum med utgång till balkongen.

Balkong:
Trevlig balkong med utsikt över takåsarna. Perfekt för cafégrupp eller en mysig läsfåtölj.

Badrum:
Rymligt badrum med plats för tvättmaskin.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Byggnad/Storlek

64 kvm , 2 rum och kök, varav 1 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen

Lägenhetsnummer

59

Ekonomi

Pris: 1 650 000 kr . Månadsavgift: 2 585 kr. Obligatorisk avgift för kabel-tv tillkommer om 99 kr/mån. Föreningen har individuell mätning och debitering av el. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 313 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,5801%.

Föreningen

Namn: Brf Trädgårdsmästaren
Om föreningen: Välkommen till BRF Trädgårdsmästaren. Föreningens fastighet byggdes 1970 med adress Murargatan 23-33 som består av 156 bostadsrätter och 4 hyreslokaler.
Föreningen har till ändamål att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter för permanent boende och lokaler åt medlemmarna till nyttjande utan tidsbegränsning och däred främja medlemmarnas ekonomiska intressen.
Mer info: http://brftradgardsmastaren.se/Start/
Ekonomi: Upplands Boservice sköter föreningens ekonomisk förvaltning.
Renoveringar:

Överlåtelseavgift: 1313 kr
Pantsättningsavgift: 525 kr
Övrigt: Angående andrahandsuthyrning: ansökan görs till styrelsen och godkännes med 6 månader i taget.

Allmänt om området

Salabacke är en charmig och populär stadsdel belägen i Uppsala, en historisk stad i Sverige. Stadsdelen är känd för sin unika atmosfär, vackra arkitektur och närhet till både stadsliv och naturområden.

Salabacke är beläget på en höjd och erbjuder fantastisk utsikt över Uppsala. Den är omgiven av grönska och har ett antal grönområden och parker där boende och besökare kan njuta av frisk luft och vacker natur. Till exempel finns den populära Stadsskogen och Linnéträdgården i närheten, vilka är perfekta platser för avkoppling och promenader.

Stadsdelen Salabacke har en rik historia och karaktäriseras av sin unika arkitektur. Här finns en blandning av olika typer av bostäder, från traditionella svenska trähus till moderna lägenhetskomplex. De äldre byggnaderna ger en historisk touch till området och skapar en speciell atmosfär.

Närservice

Salabacke är även känt för sin närhet till Uppsala universitet och Akademiska sjukhuset, vilket gör det till en attraktiv plats för studenter och forskare att bo och arbeta. Den nära kopplingen till universitetet ger området en ung och livlig atmosfär, med många kaféer, restauranger och butiker som är inriktade på studentlivet.

Kommunikationer

Förutom den livliga atmosfären och det kulturella utbudet har Salabacke också bra kommunikationer och enkel tillgång till andra delar av Uppsala. Det finns välutvecklade bussförbindelser och cykelvägar som gör det enkelt att ta sig runt och utforska staden.

Övrigt området

Det finns också en stark känsla av gemenskap i Salabacke. Det arrangeras regelbundet olika evenemang och aktiviteter som lockar både boende och besökare. Det kan vara allt från lokala marknader till musikfestivaler och konstutställningar. Det finns också flera idrottsanläggningar och fritidsaktiviteter som gör att människor kan hålla sig aktiva och engagerade i samhället.

Visa mer

Karta

SALABACKE - Murargatan 33 - UPPSALA

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus