50
Till salu
GRÄNBY - Molngatan 4 - UPPSALA

Bostad i toppskick med två badrum!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 87,5 kvm 5 387 kr/mån 2 375 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Molngatan 4 2 375 000 kr
Intresseanmälan

Bostad i toppskick med två badrum!

Här erbjuds en mycket fint renoverad lägenhet med stadsnära läge, två badrum, ett perfekt boende för barnfamiljen där du inte bara slipper köa till duschen - här finns även ett härligt, nyrenoverat kök, ett rymligt vardagsrum med utgång till stor balkong samt tre bra sovrum. Två av sovrummen ligger i en separat del av bostaden och blir en perfekt del för barnen och som även går att använda som en uthyrningsdel för att ge en extra intäkt till ditt boende.

Bostaden är i genomgående fint skick där det största badrummet är nyrenoverat med en lyxig touch, köket är även det nyrenoverat med ny inredning som har vita stilrena luckor och vitrinskåp med belysning. Genomgående målade väggar i moderna nyanser och nylagt parkettgolv i 1-stav i alla rum förutom vardagsrummet som har det ursprungliga parkettgolvet bevarat. Rymlig balkong med bästa läge mot innergården och som har sol från eftermiddag till kväll, dessutom en liten skymt av Domkyrkotornen.

Som köpare av denna bostad bor du i en stabil förening där många av de större renoveringarna är utförda. Som gemensamhetsutrymmen finner ni flera tvättstugor, övernattningsrum, samlingslokal, bastu och pingisrum.

Här bor du citynära, med ett mycket trevligt läge mitt emellan city och Gallerian i Gränbystaden som erbjuder all tänkbar service som restauranger, caféer, matbutiker, biograf samt utmärkt shopping. På bekvämt promenadavstånd ligger Gränbyparken med stora grönområden och 4-H gård som blir ett trevligt utflyktsmål på helgen.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1964-65
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
87,5 m²
Månadsavgift
5 387 Kr
(I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (ComHems grundutbud) och bostadsrättstilläggsförsäkring. Föreningen har individuell mätning och debitering av EL.)
Pris
2 375 000 Kr (eller bud)
Bostadens indirekta nettoskuldsättning
48 847 Kr
(Uppgifter baserade på föreningens årsredovisning 2022.)
Våningsplan
3 av 3

Planlösning

HALL:
Trevlig hall som binder samman lägenhetens alla rum. Här finns gott om plats för ytterkläder både vid entrén och i en hel garderobsvägg med skjutdörrar. Hallen har klinkerliknande plastmatta på golvet och ljusa väggar.

KÖK:
Vidare från hallen kommer du in i lägenhetens rymliga kök som är fint och stilrent renoverat med inredning som har vita spegelluckor och överskåp med dekorativa vitrinskåp med belysning. Här finns gott om bänkytor och ett trevligt barkök där du kan duka upp fördrinken när du har vänner på besök, som dessutom ger extra förvaring med hyllor och lådor. Maskinellt har köket en induktionshäll, spisfläkt, integrerad diskmaskin, delad kyl/frys samt inbyggd ugn. Parkettgolv i 1-stav och ljusgrå väggar.

VARDAGSRUM :
Vardagsrummet rymmer en rejäl soffgrupp för mysiga kvällar och har utgång till stor balkong med västligt läge som ger sol från eftermiddag till kväll och en liten skymt av Domkyrkotornen. Vardagsrummet har parkettgolv och ljusgrå väggar.

SOVRUM 1:
Lägenhetens största sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns gott om förvaring i tre fasta garderober med överskåp. Rummet har ljusgrå målade väggar samt parkettgolv i 1-stav.

SOVRUM 2:
Ett lite mindre sovrum som blir ett perfekt barn- eller hemmakontor. Väggar i en varm grön nyans och även taket är målat i samma nyans samt parkettgolv i 1-stav.

SOVRUM 3:
Ett lite rymligare sovrum med plats för en större säng. Grå målade väggar och parkettgolv i 1-stav. Intill sovrum 2 & 3 finns förvaring i garderober.

BADRUM 1:
Stort och lyxigt badrum som är helt nyrenoverat med marmorinspirerat kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Stor duschplats med takdusch och infällda hyllor som ger plats för flaskor på ett stilfullt sätt. Här finns också tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning samt toalett.

BADRUM 2:
Ett mindre badrum utrustat med toalett, tvättställ, spegel med belysning samt dusch. Här är kaklat i vitt i våtzon, i övrigt målade väggar samt våtrumsmatta på golvet.

Visa mer

Övrig Information

Uteplats

Rymlig balkong med trevligt läge mot innergården och en skymt av Domkyrkotornen.

Bilplats

I föreningen finns 140 kallgarageplatser (300 kr/mån + 100 kr/mån för motorvärmare) varav 40 platser med laddstolpe (500 kr/mån + elförbrukning). I dagsläget är det ca fem i kö. 162 parkeringsplatser varav 30 platser med motorvärmare (200 kr/mån + 100 kr/mån för motorvärmare) varav 64 platser med laddstolpe (400 kr/mån + elförbrukning). I dagsläget är det ca fem i kö. (Uppgifter kontrollerade augusti 2023.)

Byggnad/Storlek

87,5 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt bostadsföreningen . Byggnadsår: 1964-65

Lägenhetsnummer

264

Ekonomi

Pris: 2 375 000 kr (eller bud). Månadsavgift: 5 387 kr. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-TV (ComHems grundutbud) och bostadsrättstilläggsförsäkring.

Föreningen har individuell mätning och debitering av EL. . Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 433 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 0,3617%.

Föreningen

Namn: Brf HSB 47 Blixten
Om föreningen: Bostadsrättsföreningen HSB Brf 47 Blixten består av 15 flerfamiljshus med totalt 330 lägenheter och sex lokaler med adress Stormgatan 2-16 (jämna), Molngatan 1-29 (alla), Blixtgatan 1-27 (udda) och Gränby Bilgata 6-8, 10-12.

Föreningen har ett gemensamt elavtal och varje bostadsrättsinnehavare debiteras månadsvis via föreningen för faktisk förbrukning

Radonmätning gjord, värde under gränsvärde.
Ekonomi: Föreningen har en beslutad höjning av avgifterna med 8% fr o m 1 januari 2024. Kontrollerat: 2023-11-30 Ekonomisk förvaltare: Upplands Boservice Tfn: tel. 018-18 74 00
Renoveringar:
Föreningen har bland annat låtit utföra följande renoveringar:
1991 Renovering av balkonger, tak, fönster, ventilation och dränering.
2008 Nya balkongfönster och balkongdörrar.
2009 Fönster.
2011 Indragning av fiber i fastigheten.
2013 Byte av kall- och varmvattenledningar.
2014 Ny säkerhetsdörr.
2014/15 Utbyte av samtliga garageportar.
2016 Relining utförd i samtliga lägenheter.
2017 Fönsterbyte.
2017 Klart med relining av avloppsrör klart.
2020 Installation av porttelefoner med bokningssystem för tvättstugor, bastu, övernattningslägenhet, samlingslokal och pingisrum.
2021 Nya lekplatser i de två områdena.
2022 Installation laddstolpar samt IMD El (individuell mätning och debitering av el), byte till ledbelysning gemensamma utrymmen.

Planerade renoveringar:
Solceller monteras på samtliga hustak och planeras vara i oktober 2023
Bytet av ventilationsaggregat är igång och beräknas vara klart till försommaren 2024
Miljöhus & Kulvertar är under projektering.

Kontrollerat: 2023-11-08
Överlåtelseavgift: 1433 kr
Pantsättningsavgift: 573 kr
Övrigt: Lägenhetsnycklar och taggar lämnas direkt till köparen (4st nycklar och taggar skall ingå).

Nycklar till garage och lokaler skall överlämnas till vicevärden innan utflyttning. Ej
återlämnade nycklar debiteras säljaren.

Alla lägenheter har ett förråd, antigen som del av lägenheten eller i källarplan.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

GRÄNBY - Molngatan 4 - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus