Till salu
LINDBACKEN - Lysmossvägen 8 - Uppsala

Kom hem till Lindbacken! Bygg ett Borohus som erbjuder en planlösning i världsklass.

482 kvm (tomtarea) 1 975 000 kr (Fast Tomtpris)
Intresseanmälan
Lysmossvägen 8 1 975 000 kr
Intresseanmälan

Kom hem till Lindbacken! Bygg ett Borohus som erbjuder en planlösning i världsklass.

Bygg ditt drömhus med Borohus på hörntomt längs med en lugn innergata och endast ett ögonkast till förskolan i Norra Lindbacken. Här finns stor möjlighet till en solig trädgård i ett perfekt söder/västerläge beroende på placering av huset.

Borohus startades 1928 och är en av Sveriges äldsta hustillverkare. De har varit husleverantörer och byggt hus, villor och fritidshus åt tusentals nöjda kunder över hela Sverige. Borohus har genom tiderna varit ett av de mest framgångsrika i husbranschen. Husstandarden uppfyller högt ställda krav på funktion, kvalitet och design och kommer från landets ledande leverantörer. Stort urval av tillval finns.
Borohus - ”Vi erbjuder flexibla boendelösningar med hög kvalité. Tillsammans med ett bra pris gör det Borohus till det självklara valet av hustillverkare.”

Robert Willberg, Hussäljare på Borohus
070-628 08 08
robert.willberg@borohus.se

Exempel på planlösning i tvåplanshuset Nova från Borohus:
Inbjudande hall med luftig sikt ut mot det öppna stora köket i vinkel med möjlighet till köksö, vardagsrummet och matplatsen i ett större burspråk. Dubbeldörrar från matplats samt dörr från vardagsrum ut till altan i bästa solläge beroende på husets placering. Ett sovrum på nedre plan skapar perfekt möjlighet till gästrum, arbetsrum eller ett enskilt föräldrasovrum. Duschrum och separat klädvård. En trappa upp skulle erbjudas ett separat barn- eller ungdomsavdelning om föräldrasovrum är på entréplan. Här erbjuds allrum, tre rymliga sovrum, badrum samt balkong.

Exempel på planlösning i enplanshuset Karisma från Borohus:
Centralt i bostaden ligger vardagsrum och kök i en öppen planlösning, vilket inbjuder till samvaro, något vi alla längtar efter. Separat föräldrardel med master bedroom och eget badrum. I denna del av huset finns även tvättstuga och praktisk groventré. I den andra separata delen av huset, med möjlighet att skärma av, finns två sovrum, ett duschrum samt ett allrum, perfekt som barn- och ungdomsdel. Här nås trädgården från tre av husets altandörrar: från master bedroom, vardagsrummet och det separata allrummet.

Nu fortsätter försäljningen av 6 stycken tomter i ett bra läge i Norra Lindbacken, kopplade till Borohus. 2 stycken tomter är redan sålda, så hör av er om intresse finns så berättar vi mer!

- GÖR EN INTRESSEANMÄLAN REDAN IDAG - Imorgon kan det vara försent!

Ansvarig mäklare Riksmäklaren
Sisela Rosman
070-548 08 02
sisela.rosman@riksmaklaren.se

- Riksmäklaren ansvarar endast för försäljning av tomten -

Lindbacken är ett område växer och som har allt en barnfamilj kan önska i form av förskolor, skolor, mataffär och grönområden, för den som uppskattar närheten till naturen. Det finns goda förbindelser för den som väljer att åka kommunalt. Uppsala centrum når du på under 20 minuter med buss. För den som väljer att bilpendla når du E4:an på 5 minuter.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Visa mer
Sisela Rosman
Ansvarig mäklare
Sisela Rosman sisela.rosman@riksmaklaren.se
070-548 08 02
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsår
2019
Tomtarea
482 m²
Pris
1 975 000 Kr (Fast Tomtpris)

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Vaksala-Lunda 36:3

Tomt

482 m²

Byggnadssätt

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten och avlopp är draget till tomtgräns. Anslutningen bekostas av köparen.

Ekonomi

Pris: 1 975 000 kr (Fast Tomtpris). Taxeringsvärdet är 1 215 000 Kr (fastställt avseende år 2019) Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark Fastighetsskatt-/avgift: 12150 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 0 kr.

Byggrätt

Högst 30% av tomt får bebyggas. Byggnader ska placeras minst 4 meter från gata. Huvudbyggnad får uppföras i högst två våningar. Högsta taklutning är 30 grader. Bebyggelsens gestaltning avseende utformning, placering, färg m.m. ska samordnas i kvarter eller gaturum.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:15 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:16 ändamål: Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:17 ändamål: Kvartersanläggning

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

LINDBACKEN - Lysmossvägen 8 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Riksmäklaren