Till salu
JÄRLÅSA - Järlåsa 417 - Uppsala

Tomt i fridfulla Järlåsa Kyrby med närhet till bad och fiske

1605 kvm (tomtarea) 310 000 kr
Intresseanmälan
Järlåsa 417 310 000 kr
Intresseanmälan

Tomt i fridfulla Järlåsa Kyrby med närhet till bad och fiske

Vackert belägen tomt i gemytligt område med grannar, skog och skolbuss intill. Uppsala nås på ca 25 minuter och Järlåsa samhälle, med skola butik och goda bussförbindelser ligger endast 3 km bort. Här bor du i ett fridfullt område med närhet till bad, fiske och skog.

Huset skall utformas för att passa in i den omkringliggande miljön därefter är det bara att drömma och planera. Vatten och avlopp får anläggas på fastigheterna intill, servitut finns, kommunalt vatten och avlopp finns ej tillgängligt.

Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack.

Området har mycket att erbjuda i naturväg så som flertalet sjöar, där man kan svalka sig med ett dopp eller ta en tur ut på sjön och prova sin fiskelycka, Bredsjö endast en cykeltur bort. Här finns även gott om bär- och svampplockningsställen.

Varmt välkomna att maila eller ringa för intresseanmälningar och ytterligare information! Självklart går det bra att åka ut för att besöka området och titta närmare på tomten.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsår
2021
Tomtarea
1605 m²
Pris
310 000 Kr

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Järlåsa 1:88

Tomt

1605 m²

Byggnadssätt

Vatten och avlopp: Vatten saknas, Avlopp saknas.

Ekonomi

Pris: 310 000 kr . Taxeringsvärdet är 167 000 Kr (fastställt avseende år 2021) Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark Fastighetsskatt-/avgift: 1670 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 200 000 kr.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Fornlämning (1 st).

Samfälligheter

Last: Officialservitut Avlopp, 03-76:1004.4
Last: Officialservitut Väg, 0380-2003/127.6
Last: Officialservitut Väg, 03-95:217.3


Förmån: Officialservitut Väg, 03-95:217.4

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

JÄRLÅSA - Järlåsa 417 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus