Riksmäklaren
Fjällgatan 29 6 500 000 kr
Thomas Lüllmaa
Såld
6 500 000 Kr (eller enligt ök)
6 000 000 Kr
Thomas Lüllmaa
Thomas Lüllmaa thomas.lullmaa@riksmaklaren.se
070-591 65 36
Såld
6 500 000 Kr (eller enligt ök)
6 000 000 Kr
Thomas Lüllmaa
Thomas Lüllmaa thomas.lullmaa@riksmaklaren.se
070-591 65 36
Öregrund - Fjällgatan 29 - Öregrund

Skärgårdsvilla med en utsökt utsikt över vackra Öregrund och glittrande hav!

Friliggande villa 158 kvm 782 kvm (tomtarea) 6 500 000 kr (eller enligt ök)

Skärgårdsvilla med en utsökt utsikt över vackra Öregrund och glittrande hav!


Stilig skärgårdsvilla i hjärtat av Öregrund med storslagen vy ut mot den vackra kusten och de gemytliga omgivningarna. Huset vilar på berget som tidigare varit utsiktsposten för lotsvakten och är omgiven av en härlig trädgård, berg i dagen samt ett tillhörande garage med gästrum.

Redan i hallen upplever du ljuset och rymden genom den öppna planlösningen och husets stora spröjsade fönster. Rumsindelning möblemang och inredning samspelar fint och gör att kök, vardagsrum och matsal flyter in i varandra på ett naturligt och obehindrat sätt. Överallt ser man ut genom husets stora fönster mot de röda tegeltaken som klär så många av Öregrunds vackra byggnader och den gemytliga trädgården som omger huset.
Den stora altanen som löper längst med huset ger plats åt aktiviteter och vila i tre väderstreck, altanen nås från fler av husets rum på entréplan. Här finns även badrum samt tvättstuga.

Låt dig trollbindas av den fängslande utsikten över Öregrunds hamn och det glittrande havet från den stora inglasade balkongen på huset övervåning. Här finns även ett stort och ljust allrum för hela familjen som idag används som arbetsrum, två rofyllda sovrum samt relaxavdelning.

Öregrund erbjuder allt från sjöluft, vackra badplatser, umgänge lugn och ro och golf så klart. Den gemytliga hamnen fylls varje sommar med människor sökandes efter olika aktiviteter. Här finns ett brett utbud av restauranger, caféer och butiker men även skola och förskola.Ett storslaget hem, en plats för dig och din familj att njuta av naturens skådespel från en av Öregrunds bästa lägen.


Visa mer
Thomas Lüllmaa
Ansvarig mäklare
Thomas Lüllmaa thomas.lullmaa@riksmaklaren.se
070-591 65 36
Micaela McClafferty
Fastighetsmäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Byggnadsår
1998
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
158 m²
Tomtarea
782 m²
Pris
6 500 000 Kr (eller enligt ök)

Planlösning

Rumsbeskrivning: Genomgående ljusa ytskikt och vackra parkettgolv både på entréplan samt övreplan, förutom i badrum samt tvättstuga.

HALL med öppen planlösning in mot köket och resterande umgängesytor i detta fina hus. Plats för förvaring finns i två garderober.

Ljust och öppet KÖK med intilliggande matplats, utmärkt för allt från matlagning, mingel och avkoppling. Fin utsikt över både hemmet och husets omgivningar. Gott om förvaring och arbetsytor, kakel och belysning ovan arbetsyta samt spottar i tak. Här finns kyl/frys, spis med ugn, fläkt, diskmaskin samt ett härligt serveringsskåp. Diskbänken är placerad vid ett av rummets fönster. I anslutning till matplatsen finns utgången till husets stora altan som lindar sig runt huset i tre väderstreck.

Ljust VARDAGSRUM med stora fönster i tre väderstreck, här blickar man ut mot Öregrund, berg i dagen och en prunkande trädgård. Den öppna planlösning mot kök och matsal knyts samman i centrum där kaminen stoltserar på sin plats i mitten av rummen där den kan sprida sin värme på hela bottenvåningen.

MATSAL med stora fönster i tre väderstreck samt pardörrar ut till altanen.

SOVRUM med en rymlig garderob och vacker vy, här finns ytterligare en dörr ut mot husets härliga uteplats, öppna dörren och låt vinden föra med sig doft av hav och sol. Rummet passar även som arbetsrum alt. bibliotek eller annat.

Tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare, tvättho, förvaring samt fönster. Plastmatta och våtrumstapet.

Badrum med dusch, wc, kommod och dörr ut till sidan av huset. Plastmatta samt våtrumstapet.

Den vackra trappan leder upp till husets övervåning och dess luftiga ALLRUM med en storslagen utsikt, här finns möjlighet för familjen att dra sig tillbaka och njuta av en lugn stund, detta rum är idag ett inspirerande arbetsrum för hemmets ägare. Pardörrar leder ut till den rymlig inglasade balkong med sjöutsikt. Här finns infravärme för de lite kyligare kvällarna.

Gemytligt sovrum med ljusa ytskikt, kattvind och parkettgolv.

Sovrum med ljusa ytskikt som resten av huset, garderober samt parkettgolv.

Relaxavdelning med bubbelbadkar, bastu, duschutrymme ochwc. Spottar i tak, plastmatta samt våtrumstapet. Ett runt fönster på väggen ger extra charm till rummet.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Öregrund 53:10

Tomt

Tomtarea 782 m² (friköpt). Vacker och välskött trädgård med berg i dagen, gräsmatta och stenlagda gångar.

Uteplats

Altan som löper runt huset i tre väderstreck.

Byggnad/Storlek

2 plan, 158 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1998

Byggnadssätt

Grund: Leca-sten. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Liggande och stående träpanel. Takbeklädnad: Tegel. Fönster: 2-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump, kamin samt solceller.

Ekonomi

Pris: 6 500 000 kr (eller enligt ök). Taxeringsvärdet är 2 831 000 Kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 196 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1998

Driftkostnad summa: 36 663 kr
Uppvärmning: 22 500 kr
Vatten-avlopp: 5 600 kr
Sotning: 750 kr
Renhållning: 1 926 kr
Försäkring: 5 887 kr

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Tomtindelning (1944-02-25) Stadsplan (1942-06-19) Stadsplan (1935-04-18).

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Visa mer

Karta

Öregrund - Fjällgatan 29 - Öregrund

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS