Riksmäklaren
Arkitektvägen 72 2 825 000 kr
Micaela McClafferty
Såld
2 825 000 Kr (eller enligt ök)
2 850 000 Kr
Micaela McClafferty
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
Såld
2 825 000 Kr (eller enligt ök)
2 850 000 Kr
Micaela McClafferty
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
Vänge - Arkitektvägen 72 - Vänge

Ombonat hem med fint läge i Vänge, 4 sovrum och uterum i fantastiskt läge 98 kvm+55 på loft.

Kedjehus 98 kvm 291 kvm (tomtarea) 2 825 000 kr (eller enligt ök)

Ombonat hem med fint läge i Vänge, 4 sovrum och uterum i fantastiskt läge 98 kvm+55 på loft.

Välkommen till detta ombonade och hemtrevliga kedjehus med stort inrett loft på vindsplanet. Huset är belägen i ett lugnt och barnvänligt villakvarter med gångavstånd till grönområden, dagis och skola. Huset är i ett fint skick och har löpande renoverats och byggts om. Entrén till huset känns ombonat med matplats och tillgång till förråd. Inne i huset på entréplanet finner ni ett renoverat badrum, härlig kamin i vardagsrummet, tre bra sovrum och ett kök med utgång till ett fantastiskt inglasat uterum som låter dagsljuset flöda in i kök och vardagsrum. Uppe på det iordningställda vindsplanet finner ni ett stort rum som erbjuder, förutom plats för en stor säng, arbetshörna intill fönster samt öppen planlösning mot dressing room samt förråd. Huset erbjuder även en gemytlig och ompysslad trädgård som angränsar mot grannfastigheten med husvägg som ger bra insynsskydd.

Till huset hör två carports intill entrén alt. Cykelparkering samt parkering för en bil. Vänge har utmärkt pendlarläge med täta bussförbindelser och populär cykelväg in till Uppsala.

Den insynsskyddade tomten på husets baksida består av buskar och planteringar som omges av förmiddags och eftermiddagssol. Den lilla gymyliga trädgården ger besökarna en behaglig stund bland förtrollande färger och ätbara gosaker.

Vänge har såväl förskola och daghem som skola med låg- och mellanstadium. I samhället finns närlivs, postservice, bibliotek, pizzeria. Endast 7 km från Vänge ligger Stenhagens köpcentrum med all närservice du behöver. Goda kommunikationer till Uppsala via bil och buss (848) samt cykelväg. Vidare finns det fina promenad- och motionsspår i området samt en tennisbana. Hagunda Idrottsförening har en bred ungdomsverksamhet med innebandy, pingis, skidor och friidrott. Hagby IK har ungdomsverksamhet med fotboll. Drygt tre kilometer väster om Vänge ligger Lilla Ålbo som är en ridskola med ponnyklubb och ridläger. Håmö gård i Läby, ett par kilometer åt söder har två stycken golfbanor.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Kedjehus
Byggnadsår
1968
Rum
5 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
98 m²
Tomtarea
291 m²
Pris
2 825 000 Kr (eller enligt ök)

Planlösning

Hall med fin glimt in mot kök, matplats och vidare ut mot uterum och den gemytliga, färgglada trädgården. Här finns plats för upphängning av ytterkläder samt extra utrymme i klädkammare längre in i hallen.

Kök med arbetsdel samt matplats intill fönster och utgång till uterummet med dess rymd och ljus. Matplatsen ger plats för större sällskap då kök och vardagsrum flyter ihop just här. Köket är utrustat med hel kyl och frys, spis med häll, diskmaskin samt fläkt. Ljusa väggar samt parkettgolv.

Vardagsrum med täljstenskamin som installerades 2013 som tillsammans med den gemytliga sittdelen under trappa gör detta rum till en riktig myshörna för familjen. Fint ljusinsläpp från fönster mot den insynsskyddade trädgården. Ljusa väggar samt parkettgolv.

Vardagsrum med trappa upp till den iordningställda vindsvåningen. En härlig retreat för de vuxna eller ett spännande ungdomsrum. Rummet som erbjuder två fönsterkupor samt takfönster ger utmärkt ljusinflöde. Familjen som bor i huset idag har här en gemytlig arbetsplats intill fönstret samt dressing room intill det andra. För det som vill gömmas bort finns ett stort förråd på ändan längst bort.

Helkaklat, smakfullt inrett badrum som renoverats och byggts om från två små utrymmen till detta härliga luftiga duschrum. Skön golvvärme, kommod, wc, fönster samt förvaring.

Separat tvättstuga med gott om utrymme, tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Våtrumsmatta på golv och vägg.

Sovrum ut mot entré, ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum med ljusa väggar samt parkettgolv.

Sovrum med inbyggda garderober och parkettgolv.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Vänge-Täby 1:97

Tomt

291 m²

Uteplats

Stort inglasat uterum med sydligt läge. Skyddad matplats i norr, skönt på varma sommardagar. Ompysslad, gemytlig trädgård intill uterummet.

Renovering

2010 - Badrum renoverats och byggts om, gjort av fackman.
2008 - Värmepump
2007 - Takpapp och läkt
Värmeelement utbytta
Nya golv undervåningen
Brandskydd förbättrat (takfot och skiljeväggar i vind).
Vinden inreddes 1980-tal.
Kamin 2013.

Byggnad/Storlek

1 ½ plan med inredd vind, 98 kvm , 5 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1968

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 2-glasfönster kopplade. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el samt braskamin och luft/luftvärm

Ekonomi

Pris: 2 825 000 kr (eller enligt ök). Taxeringsvärdet är 1 490 000 Kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 945 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1968

Driftkostnad summa: 32 312 kr
El: 18 700 kr
Vatten-avlopp: 4 400 kr
Sotning: 1 000 kr
Samfällighet: 600 kr
Renhållning: 1 812 kr
Försäkring: 5 800 kr

Energiprestanda

Förbrukning: 82 kWh/kvm år.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1965-11-09).

Övrigt

Enligt uppmätning är huset 98 kvm med golvyta på loft på hela 54 kvm.

Visa mer

Karta

Vänge - Arkitektvägen 72 - Vänge

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS