Riksmäklaren
Östforavägen 9 1 895 000 kr
Intresseanmälan
Micaela McClafferty
Till salu
1 895 000 Kr
Intresseanmälan
Micaela McClafferty
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
Till salu
1 895 000 Kr
Intresseanmälan
Micaela McClafferty
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
Järlåsa - Östforavägen 9 - Järlåsa

Stilfullt renoverad villa med centralt läge i Järlåsa

Friliggande villa 85 kvm (+29kvm) 962 kvm (tomtarea) 1 895 000 kr

Stilfullt renoverad villa med centralt läge i Järlåsa

Den lilla villan har med varsam hand förvandlats till ett enastående hem för den mindre familjen. Ett hem fylld av personliga och autentiska materialval i mjuka och behagliga färger. Huset har genomgott en totalrenovering invändigt av alla ytor och då fått förbättrad isolering, ny el, nya fönster och ytterdörr. Dessutom har nedre botten utrustats med genomgående vattenburen golvvärme med ovanpåliggande laminatgolv med rustik look, vitmålade tak och målade väggar, fina fönsternischer, vackra foder och lister som platsmålats och kapats med precision. Även en inbyggnad av entrén har gjorts för att göra plats för wc, tvättstuga och entré med flertalet garderober.

Köket som går i klassisk lantlig stil har fint ljusinsläpp från fönstret ovanför diskbänken och öppen planlösning mot matplatsen som sedan leder vidare mot vardagsrummet med ljusinsläpp från två väderstreck. Familjen har haft planer att öppna upp för ytterligare ljus med en altandörr som skulle leda vidare ut till en uteplats som svepte vidare runt huset.

På övervåningen ligger ett gemytligt allrum med en inspirerande arbetshörna eller lekplats för de mindre, Vidare finns här två sovrum samt badrum med elburen golvvärme, badkar och dusch.

Järlåsa: Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället, här finns även pizzeria, matbutik och bensinmack. Området har mycket att erbjuda i naturväg så som flertalet sjöar, där man kan svalka sig med ett dopp eller ta en tur ut på sjön och prova sin fiskelycka, Här finns även gott om bär- och svampplockningsställen. En plats för aktivitet och många lata dagar och vackra solnedgångar året runt! Varmt välkomna på visning

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@uppsala.riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Byggnadsår
1929
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea/biarea
85 m² + 29 m²
Tomtarea
962 m²
Pris
1 895 000 Kr

Planlösning

Entréplan:

HALL med inbyggda garderober från Ballingslöv med goda förvaringsmöjligheter samt klädförvaringsvrå för avhängning av ytterkläder. Klinkergolv och målade väggar.

Under trappan har en gäst-WC installerats, ett vädringsfönster ger fint ljusinsläpp. Klinker på golv och målade väggar. Här finns wc, handfat, förvaring och golvvärme. Även inspektionsluckan ner till grunden.

TVÄTTSTUGA med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk med tvättho och skåp för förvaring. Här finner ni även frysen. Rummet har fönster som ger utrymmet en ljus och rymlig känsla. Klinker på golv, kakel på vägg ovan arbetsbänken och målade väggar.

Nyinstallerat KÖK från IKEA i lantlig stil med vita skåp och luckor, vitrindel. Taket är sänkt en aning för att göra plats för dimbara spotlights och har öppnats upp mot vardagsrummet vilket har skapat en perfekt plats för matbordet. Köket är utrustat med kyl, fläkt, ugn, kombinerad micro/ugn, diskmaskin och häll. Bänkskiva i laminat med dubbelho under köksfönstret samt kakel ovanför arbetsytan.

Vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck, öppet mot hall och matplats. Fin och avskärmad vy in mot köket. Målade väggar samt laminatgolv.


Övreplan:

På övre plan finns ett mindre ALLRUM med ljusinsläpp från två väderstreck. Vid ena fönstret tillåts utrymme för arbetsplats, sminkbord eller lekplats för de mindre. Trappan har utrustats med ett nytt trappräcke.

Sovrum med platsbyggd förvaring i två garderober, laminatgolv och målade väggar. Även här tål listarbetet att granskas även för den kräsne.

Sovrum med platsbyggd förvaring, laminatgolv och målade väggar.

Helkaklat badrum med både dusch och badkar, varför välja när man kan ha både och! Ny inredning så som duschvägg i glas, kommod, spegelskåp, och handdukstork.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Lilla Slässbo 1:179

Tomt

Trädgårdstomt med inhängnad

Renovering

Omfattande renoveringar invändigt gjorda, se separat dokument.

Byggnad/Storlek

1 ½ plan, 85 kvm + 29 kvm (biarea) , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt säljaren . Byggnadsår: 1929

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 3-glasfönster. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Elpanna, förberett för utedel för pannan

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Telia via telejacket
Rör draget via grunden in till till huset, fiber ej beställt. Finns i området.

Övriga utrymmen

Jordkällare om ca 6 kvm
Förråd om ca 8 kvm

Ekonomi

Pris: 1 895 000 kr . Taxeringsvärdet är 831 000 Kr (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 408 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1929.

Driftkostnad summa: 38 813 kr
El: 25 500 kr
Vatten-avlopp: 5 376 kr
Renhållning: 1 237 kr
Försäkring: 6 700 kr

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1950-07-24).

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Lilla Slässbo GA:1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Järlåsa - Östforavägen 9 - Järlåsa

Intresseanmälan

* - Obligatoriskt

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS