Riksmäklaren
Skuttunge-Löten 7 6 000 000 kr
Intresseanmälan
Carolina Sohlberg
Till salu
6 000 000 Kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Sön 5/4 kl 13:00-13:45Varmt välkommen på visning! - Anmälan till ansvarig mäklare.
Carolina Sohlberg
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
Till salu
6 000 000 Kr (eller högstbjudande)
Intresseanmälan
Sön 5/4 kl 13:00-13:45Varmt välkommen på visning! - Anmälan till ansvarig mäklare.
Carolina Sohlberg
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
BJÖRKLINGE - Skuttunge-Löten 7 - Björklinge

Arkitektritad villa om 249 kvm byggd 2018!

Friliggande villa 249 kvm (+100kvm) 2220 kvm (tomtarea) 6 000 000 kr (eller högstbjudande)

Arkitektritad villa om 249 kvm byggd 2018!

För dig som letat efter ett unikt boende med wow-faktor så finns nu tillfälle att förvärva ett exklusivt, arkitektritat hus av Olle Zidén, byggt 2018 med en boarea om hela 249 kvm fördelat på 9 rok. Detta är ett hus för den medvetna köparen med högt ställda krav. Huset är beläget med ett lugnt och fint läge i Skuttunge med stor tomt om 2 220 kvm vilket skapar en härlig gräsyta för barnen att leka på.

Väl inne i huset möts du av det fantastiska ljuset som flödar in genom de stora fönsterpartierna och ger ett härligt ljusinsläpp. Välplanerad planlösning med entréplan som inrymmer 3 sovrum samt allrum och kök i öppen och social planlösning där hela familjen kan umgås. Utgång till altan om ca 135 kvm där solen kan avnjutas hela dagen. Vidare erbjuder entréplanet ett badrum samt en rymlig tvättstuga.

Husets stilsäkra trappa av svart metall leder dig upp till de övre planet som fördelar sig på ett allrum där det i anslutning ligger ett sovrum/arbetsrum med utgång till rymlig balkong med kvällssol. Vidare erbjuds ett lyxigt badrum med bubbelbadkar och kombinerad ångbastu/dusch. Vidare från badrummet kommer du in i husets walk in closet som med fördel kan användas som arbetsrum/sovrum om så önskas. Vidare erbjuds två sovrum i bra storlekar.

Här bor du med ett bra läge i Skuttunge med ett avstånd på ca 1 km till skola (F-5), förskola, bygdegård och kyrka. Ca 500 meter från huset finns idrottsplats och ridskola finns med ett avstånd på ca 1-2 km. I Skuttunge finns en aktiv idrottsförening med fotboll, skidor och bordtennis. Till Björklinge med högstadium, hockeyhall och bra livsmedelsaffär är det cirka 5 km vilket också ger ett bra pendlarläge för den som pendlar till Stockholm med närhet till påfart på E4an via Björklinge. Till Uppsala centrum är det cirka 20 km. Bra kommunikationer med UL-buss linje 104 samt skolbuss.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Byggnadsår
2018
Rum
9 rum och kök, varav 7 sovrum
Boarea/biarea
249 m² + 100 m²
Tomtarea
2220 m²
Pris
6 000 000 Kr (eller högstbjudande)

Planlösning

ENTRÉPLAN

Entréhall
Ljus och rymlig hall med marockanskt mönstrat klinkergolv och vitmålade väggar.

Kök
Modernt och stilrent kök med vitmålade väggar och laminatgolv av valnöt. Köket är utrustat med integrerad kyl och frys, mikrovågsugn och integrerad diskmaskin. I köket finns en härlig köksö som är utrustad med en ugn, induktionshäll och fläkt ovan. Köksön har dessutom en extra diskho med blandare. Köket har köksluckor i dov grön ton och bänkskiva av svart komposit. Intill köket finns matplatsen som inrymmer ett stort matbord för ca 6-8 personer.

Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med en fantastisk takhöjd som mäter ca 6,7 m upp till nock. Stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Perfekt yta för socialt umgänge där det finns plats för stor soffgrupp. Vitmålade väggar och laminatgolv av valnöt. Utgång till husets fantastiska altan med sol från morgon till sena kvällen.

Sovrum 1
Ligger på husets gavel och har ett fint ljusinsläpp med fönster från två håll. Här finns plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Laminatgolv av valnöt och vitmålade väggar med en fondtapet.

Sovrum 2
Här finns plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Laminatgolv av valnöt och gråmålade väggar med en fondtapet.

Sovrum 3
Här finns plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Laminatgolv av valnöt och väggar målade i ljusgrått.

Duschrum
Duschrum med svart klinkergolv formade som hexagonplattor och vita kaklade väggar. Här finns wc, handfat med svart kommod, takdusch, handdukstork, spegel med belysning, golvvärme och ett fönster.

Groventré/tvättstuga
Via groventré som nås via husets gavel når du husets mycket rymliga tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Bra förvaring i skåp med grå luckor. Svart klinkergolv och vitmålade väggar.

Hela entréplanet har golvvärme.

ÖVRE PLAN

Allrum
Trivsamt allrum med plats för soffa och mediamöbel. Laminatgolv av valnöt och vitmålade väggar.

Sovrum 4/Kontor
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Laminatgolv av valnöt och gråmålade väggar. Detta rum kan med fördel användas som kontor som det disponeras idag då det ligger med ett ostört läge på gaveln med utgång till rymlig balkong med kvällssol. Mycket lugn och harmonisk utsikt över ängarna.

Badrum
Lyxigt badrum med grått klinkergolv med stora plattor och väggar målade med våtrumsfärg i en dov grön ton. Här finns ett bubbelbadkar, helkaklad kombinerad takdusch/ångbastu, wc, handfat med svart kommod, handdukstork, spegel, golvvärme och flertalet fönster. Ett praktiskt tvättnedkast finns i badrummet som går rakt ned i tvättkorgen i tvättstugan.

Sovrum 5/Walk in closet
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Laminatgolv av valnöt och vitmålade väggar. Detta rum kan med fördel användas som walk in closet som det disponeras idag.

Sovrum 6
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Laminatgolv av valnöt och vitmålade väggar.

Sovrum 7
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Laminatgolv av valnöt och vitmålade väggar.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Örke 1:32

Tomt

Stor tomt om 2220 m².
På husets tomt finns en friggebod om 15 kvm.

Uteplats

Altan med trätrall om ca 135 kvm med utgång från vardagsrummet där solen kan avjutas hela dagen. På övre plan finns en balkong med kvällssol som har utgång från ett av sovrummen.

Bilplats

Markarbete är förberett för att bygga ett dubbelgarage om 70 kvm. Ritningar finns klara att skicka in för bygglov. Säljaren har idag ett interimistiskt bygglov för garaget.

Byggnad/Storlek

2 plan, 249 kvm + 100 kvm (biarea) , 9 rum och kök, varav 7 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2018

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä och betong. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Ytpapp. Fönster: 3-glasfönster PVC. Ventilation: FX ventilation med tilluftsventiler i ytterväggar. Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme med golvvärme plan 1 och radiatorer plan 2

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber anslutning via Börje-Net är påbörjat och väntas vara klart i området Q2 eller Q3.

Övrigt

. Antal inteckningar: 4 st, Summa: 4 000 000 kr.

Ekonomi

Pris: 6 000 000 kr (eller högstbjudande). Taxeringsvärdet är 4 614 000 Kr (fastställt avseende år 2019) varav byggnadsvärde 4 173 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2018. Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr.

Driftkostnad summa: 35 353 kr
El: 29 371 kr
Samfällighet: 1 500 kr
Vägavgift-snö: 1 500 kr
Underhåll: 2 982 kr
Kommentar: Kostnaden för underhåll 2982/år avser soptömning (var 14/dag) 1812 kr/år samt slamtömning 1170 kr/år.

Visa mer

Visningar

05

Sön 5/4 kl 13:00-13:45

Varmt välkommen på visning! - Anmälan till ansvarig mäklare.

Karta

BJÖRKLINGE - Skuttunge-Löten 7 - Björklinge

Intresseanmälan

* - Obligatoriskt

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS
Ändrade rutiner på våra visningar - Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset)
Ändrade rutiner på våra visningar

Information angående ändrade rutiner i samband med covid-19 (coronaviruset).

Våra visningar äger rum som vanligt enligt information på varje bostad. Dock försöker vi så långt det är möjligt att styra om till bokade visningar istället för öppna visningar.

För att minska risken för smittspridning av viruset covid-19 (coronaviruset) har vi valt att vidta ett antal försiktighetsåtgärder som syftar till att begränsa kontakterna mellan personer som närvarar på våra öppna visningar:

Vi vill bidra till en långsammare smittspridning som innebär bättre tillgänglighet av vård för de som drabbas hårdast.

Kontakta oss gärna med ytterligare frågor kring våra rutiner vid visningar.

Med vänlig hälsning
Mikael Gustafsson / Försäljningschef
mikael.gustafsson@riksmaklaren.se / 076-880 00 11