Till salu
Steninge Slottsby - Solfjädern, hus 10 - Sigtuna

Friköpta parhus med stilsäker känsla där allt är klart när du flyttar in!

Friliggande villa 124 kvm 386 kvm (tomtarea) 5 590 000 kr
Intresseanmälan
Solfjädern, hus 10 5 590 000 kr
Intresseanmälan

Friköpta parhus med stilsäker känsla där allt är klart när du flyttar in!

Varmt välkommen till kvarter Solfjädern, Steninge Slottsby!

Onsdag den 2 juni mellan kl. 16.00-17.40 bjuder vi in till informationsträff för projektet. Då berättar Ulrika Lööf som är ansvarig mäklare mer om bostäderna, svarar på frågor, visar bilder och materialval. Med anledning av Covid - 19 krävs anmälan till träffen. Träffen hålls vid utställningsplatsen intill huvudentrén till Stenladan. Passa på att uppleva Steninge på samma gång!

En plats för boende och varande. Solfjädern förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalité. Byliv i ny tappning.

Tillsammans med Tulip Investment utvecklar Blooc nu det nya bostadskvarteret Solfjärdern i idylliska Steninge Slottsby i Sigtuna. Kvarteret består av 10 unika friköpta parhus om 124 kvm med 5 rum och kök ritade av arkitekterna på Blooc.

Nu lanserar vi de sista husen i projektet - reservera din bostad redan idag!

Inflytt från kvartal 3 2022.

Boarea: 124 kvm
Sovrum: 3-4 stycken
Antal: 10 parhus

OM BOSTÄDERNA
Husen erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i.

Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt ritat av Blooc. De vackra kulörerna på luckorna som möter noggrant utvalda material skapar en harmonisk och enhetlig känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till en sen helgfrukost med familjen, såväl som långa middagar med vänner. Vardagsrummet karaktäriseras av en kamin med veckfack och utvändig skorsten och ett platsbyggt skrivbord för läxläsning eller hemmakontor. Bredvid det stora fönsterpartiet leder pardörrar i glas ut till den lummiga trädgården.

På den övre våningen samlas husets tre sovrum, allrum och badrum. Från trappan möts du av ett öppet allrum med ett takfönster med ljusschakt som skapar ett fint ljusinsläpp. Sovrummen är stillsamma, ljusa och väl anpassade för storleken på husen. Alla sovrum är utrustade med garderober med god förvaring och i anslutning till Master Bedroom finns även ett förråd som du kan använda som en walk-in-closet. Du kan även välja att byta ut allrummet mot ett fjärde sovrum.

Badrummen ger en varm ombonad känsla med klassiska designelement och stilfulla material utvalda av arkitekterna på Blooc. Badrummet på entréplan är utrustat med dusch och wc och här finns även plats för förvaring eller skötbord. På den övre våningen är badrummet finns ett härligt badkar. Badrummet på den övre våningen är placerat med smidig access från alla rum och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare så du slipper släpa tvätt mellan våningsplanen.

OM OMRÅDET
Längtan efter ett enklare liv nära natur utan att behöva söka sig alltför långt från stan eller till en förort utan liv och aktivitet. Längtan efter en livsmiljö som är mer än bara en plats för boende. Steninge Slottsby förenar mat, kultur och natur, umgänge och livskvalitet. Inspirerat av den traditionella byn är kärnan i området gemenskap och en livsstil som är aktiv, men tillbakalutad. Stenladans utbud av butiker, restaurang och café och andra upplevelser sätter en stark prägel på byn, men också det stora utbudet av aktiviteter och allt vad naturen ger. På sommaren njuter du av bad på badplatsen och precis runt hörnet hittar du upplysta löpspår. Steninge Slottsby erbjuder något för alla. På många sätt skapas ett modernt bostadsområde på kulturhistorisk mark med det gamla slottet som hjärtat i området. En plats för boende och varandra – Steninge Slottsby erbjuder byliv i en ny tappning.


Ulrika ser fram emot att höra från dig.

Riksmäklaren - Mäklaren genom livet

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Rum
5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum
Boarea
124 m²
Tomtarea
386 m²
Pris
5 590 000 Kr

Övrig Information

Tomt

386 m²

Byggnad/Storlek

124 kvm , 5 rum och kök, varav 3 - 4 sovrum

Ekonomi

Pris: 5 590 000 kr . Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 0 kr.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

Steninge Slottsby - Solfjädern, hus 10 - Sigtuna

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus