Såld
LINDBACKEN - Ryttartorpsvägen 6 - Uppsala

Påkostat nybyggt hus med stor tomt i attraktivt läge!

Friliggande villa 141 kvm 937 kvm (tomtarea) 7 390 000 kr (eller bud) Slutpris 7 390 000 Kr
Ryttartorpsvägen 6 7 390 000 kr

Påkostat nybyggt hus med stor tomt i attraktivt läge!

Välkommen till ett nybyggt enplanshus beläget på en av områdets större tomter om ca 940 kvm som erbjuder sol från morgon till kväll. Här bor du i en lugn och trivsam del av Lindbacken med kort gångavstånd till förskola och skola.

Huset håller en mycket hög standard med påkostade materialval där extra omsorg har lagts på allt från kök till badrum. Huset får sin karaktär av ryggåstak i de sociala ytorna med 3,20 meter i takhöjd och stora spröjsade fönsterpartier. I den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum kan du samla hela familjen en regnig sommardag för att njuta framför braskaminen. Härifrån når du också den trivsamma altanen som har ett skyddat läge i husets vinkel. Vidare har huset en mycket bra planlösning med två sovrumsavdelningar med totalt 4 sovrum varav ena avdelningen har ett eget badrum med dusch och badkar samt ett allrum, ett perfekt rum för barnen att leka i. En gäst-wc med dusch i anslutning till entrén och de andra två sovrummen. Carport med varmförråd på 14 kvm. Förberett för laddstolpe. Önskar ni bygga ett attefallshus finns el- och VA-dragning förberett. Smart belysning som styrs av plejd både invändigt och utvändigt (Astrour).

I Lindbacken har du allt inom ett bekvämt avstånd. Lindbackens nya skola från FK till Åk5 ligger centralt i området alldeles intill Skogstorpsparken och hit promenerar du över parken på bara några minuter. Det finns fyra etablerade förskolor samt en nybyggde idrottshall med aktiviteter för både barn och vuxna. Gillar du att träna finns närhet till löparspår och varför inte avsluta rundan i Lindbackens utegym. Vidare finns ICA Nära med generösa öppettider från 07.00-22.00 och som står för den lokala servicen med en välfylld butik, café och postutlämning. Behöver du storhandla når du Gränby Köpstad som erbjuder all tänkbar service på bara 5 minuter med bil. Kommunikationerna i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Även E4:an nås på endast 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gallerian i Gränbystaden och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2022
Rum
6 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
141 m²
Tomtarea
937 m²
Pris
7 390 000 Kr (eller bud)

Planlösning

Genomgående i hela huset finns ljusmålade väggar, vitlaserat parkettgolv och spröjsade fönster.

Hall med klinker, vita väggar och plats för ytterkläder. Fönster vid ytterdörr.

Direkt när du kommer innanför hallen slås du av härlig rymd i de öppna sällskapsytorna i och med ryggåstakets höjd på 3,2 m. Förhöjande mysfaktor med braskaminen som stolt har sin plats mellan kök och matplats/vardagsrum. Stort ljusflöde från både kök och vardagsrum.

Påkostat kök från Marbodal och köksö med bardel med gott om förvaring i skåp och lådor. Integrerade vitvaror såsom diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd. Vidare är det utrustat med inbyggnadsugn och micro samt infälld induktionshäll. Gott om arbetsytor på kvartskomposit bänkskiva. Stort fönster vid diskhon.

Stort vardagsrum om ca 34 kvm som rymmer större matplats om 8-10 personer. Fönster i två olika väderstreck och utgång till altan i lugnt och soligt läge.

Första sovrumrumsavdelningen till vänster om hallen med ett rymligt sovrum på varsin sida om wc:n med dusch.

Sovrum 1 är det största rummet med gott om plats för dubbelsäng och garderober.

Badrum med rymlig vattenfallsdusch med infällbara duschväggar. Vädringsfönster. Grått klinker på golv och vitt kakel på halva väggar förutom vid dusch där det är kaklat upp till tak.

Sovrum 2 får plats med säng, skrivbord och förvaringsmöbel.

Den andra avdelningen som ligger i husets vinkel mot baksidan har allrum, två sovrum och ett badrum.

Rymligt allrum med fönster ut mot altanen. Plats för soffgrupp och möblemang.

Två jämnstora sovrum med fönster ut mot trädgården.

Stort badrum med badkar samt vädringsfönster. Vitt kakel på halva väggar förutom där badkaret står där det är helkaklat. Klinker på golv. Väggnisch vid badkar, handfat med kommod, wc och handdukstork.

Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare samt torkskåp invid kök. Groventré från carport med varmförråd på 14 kvm.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Vaksala-Lunda 30:26

Tomt

937 m²

Bilplats

Carport med varmförråd på 14 kvm. Förberett för laddstolpe.

Renovering

Nybyggt

Byggnad/Storlek

1 plan, 141 kvm , 6 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2022

Byggnadssätt

Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump NIBE 750F

TV- och internetanslutning

TV: Telia Öppen Fiber.

Övriga utrymmen

Förberett för attefallshus (El, vatten & avlopp).

Ekonomi

Pris: 7 390 000 kr (eller bud). Taxeringsvärdet är 1 389 000 Kr (fastställt avseende år 2021) Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark Fastighetsskatt-/avgift: 13890 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 4 730 000 kr.

Energiprestanda

Genomförd: Behövs ej.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:11 ändamål: Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:5 ändamål: Vägar

Visa mer

Karta

LINDBACKEN - Ryttartorpsvägen 6 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus