Såld
Storvreta - Slöjmolnsvägen 10 - Storvreta

Ett perfekt familjehem i Storvreta beläget i ett fantastiskt läge med närhet till det mesta!

Kedjehus 136 kvm (+6kvm) 691 kvm (tomtarea) 4 275 000 kr Slutpris 4 800 000 Kr
Slöjmolnsvägen 10 4 275 000 kr

Ett perfekt familjehem i Storvreta beläget i ett fantastiskt läge med närhet till det mesta!

Hurra! Ett suveränt kedjehus i populära Storvreta för den som vill ha närhet till underbar natur, skolor och kommunikationer! Huset ligger längst ut i området med en av de största tomterna och har inte mindre än tre uteplatser. Huset är renoverat i omgångar och har genomgående parkettgolv på nedre plan. Det finns 4 st sovrum och ett rymligt vardagsrum med utgång till en av uteplatserna och den stora tomten. På tomten hittar du bland annat äppelträd och bärbuskar. Detta är verkligen ett hus där man utnyttjat kvadratmeterna på allra bästa sätt!

Här bor du nära härliga promenadstråk, men med all viktig service på bekvämt avstånd - praktiskt, lugnt och trivsamt på alla sätt och vis. Goda kommunikationsmöjligheter med både buss eller tåg till Uppsala och Resecentrum. Cykelväg hela vägen till Uppsala. Storvreta är ett barn- och familjevänligt område med skolor från förskola upp till årskurs 9. Här kan man utöva flertalet sporter, då det finns lag i både innebandy och fotboll bland annat, om man gillar sånt. Härliga motionsspår finns också nära.

I samfälligheten som man tillhör när man bor här, finns det festlokal med övernattningsmöjlighet samt släpkärra att låna.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Anna Lindholm Eriksson
Ansvarig mäklare
Anna Lindholm Eriksson anna.lindholm@riksmaklaren.se
073-0635364
”Snyggt, proffsigt och trevligt är mina ledord.”

Sammanfattning

Objekttyp
Kedjehus
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
1982
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea/biarea
136 m² + 6 m²
Tomtarea
691 m²
Pris
4 275 000 Kr

Planlösning

NEDRE PLAN:

Hall - Generös hall med många möjligheter till avhängning. Klinker på golv och vita väggar.

Tvättstuga/groventré - Har en egen entré i anslutning till den vanliga entrén. Platsmatta och vita väggar. Tvättmaskin och torktumlare. Den nya fjärrvärmeväxlaren (2022) sitter här. Ny bänkskiva i trä med ho. Extra avlastningsyta, även den i trä. Hyllor.

Kök - Superfint kök som rymmer den stora familjen. Gott om plats för minst 10 personer om man önskar. Köket är rustat 2016 med köksinredning från Beijer, inklusive stommar. Vit skåpinredning med både flertalet draglådor. Mycket arbetsbänkar i trä. Stor ho. Vackert marockanskt kakel som stänkskydd och även upp på hela den ena väggen. Nytt fönster insatt i husets gavelvägg. Spis med häll, inbyggnadsugn i högskåp (ej helhögt skåp), fullhöjd på kyl och frys. Spisfläkt med FTX och värmeväxlare (från 2021). Diskmaskin samt mikrovågsugn. Vita väggar inklusive vit träpanel. Parkettgolv.

Vardagsrum - Rymligt och ljust rum med vita väggar och parkettgolv. Utgång till baksidans uteplats. Öppen trapp leder till övervåningen från vardagsrummet.

Sovrum - Stort sovrum med två öppna garderober. Blå tapet och parkettgolv.

Badrum - Renoverades 2004 och har vitt kakel och microcementgolv (från 2021). Takdusch med vägg i glas som stänkskydd. Tvättställ med kommod och
badrumsspegel. Fönster.

ÖVRE PLAN:

Badrum - Renoverades 2014 och har vitt kakel med svart klinkergolv. Dusch med duschstång för draperi. Tvättställ med svart kommod. Badrumsspegel med belysning. Fönster.

Klädkammare - Stor klädkammare med gott om förvaring.

Sovrum - Vita väggar och laminatgolv. Fint takfönster i fönsternisch.

Sovrum - Vita väggar med laminatgolv.

Sovrum - Vita väggar med laminatgolv.

På övre plan finns det en vindstrapp som fälls ner ur taket och leder till den stora vinden, där det är ståhöjd.


Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Fullerö 35:2

Tomt

Stor härlig uppvuxen tomt med bla äppelträd. Tomten ligger längst ut i längan och är en av de större i området. Angränsande till tomten ligger en bergsknalle som ger skydd och gör tomten till viss del insynsskyddad.

Uteplats

Här finns tre uteplatser att välja mellan, en på framsidan med tak som ger dig skydd mot sol och regn. På baksidan finns ett fint trädäck som du når från vardagsrummet. Det finns även en superfin uteplats på tomten som har sol praktiskt taget hela dagen.

Bilplats

Ett garage ingår med huset. Garage tillhör huset i länga, ej intill huset. Det finns idag inga möjligheter att ladda elbil, men diskussioner pågår i samfälligheten gällande detta. Extra parkeringar finns att hyra för 100:-/mån - kö finns.

Byggnad/Storlek

Kedjehus - 1,5 plan med snedtak, 136 kvm + 6 kvm (biarea) , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1982

Byggnadssätt

Grund: Betong. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: FTX, roterande värmeväxlare

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber finns indraget

Övrigt

I samfälligheten som man tillhör när man bor här, finns det festlokal med övernattningsmöjlighet att hyra samt släpkärra att låna. Frågor gällande samfälligheten kan man ställa till Ordförande Stefan Coulianos: scoulianos@hotmail.com

Det finns idag inga möjligheter att ladda elbil, men diskussioner pågår i samfälligheten gällande detta. Extra parkeringar finns att hyra för 100:-/mån - kö finns.

Ekonomi

Pris: 4 275 000 kr . Taxeringsvärdet är 2 582 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 1 543 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1982. Fastighetsskatt-/avgift: 8874 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 1 048 233 kr.

Driftkostnad summa: 48 347 kr/år
Uppvärmning: 25 193 kr/år
El: 14 286 kr/år
Samfällighet: 1 757 kr/år
Försäkring: 7 111 kr/år
Kommentar: Kostnaden för uppvärmning är inklusive vatten.

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd. Deklarationsdatum: 2022-05-10. Energiklass: D.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:39 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:40 ändamål: Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:42 ändamål: Vattenförsörjning, Värmeanläggning, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:43 ändamål: Vägar, Radio- TV och/eller tele, Grönområden, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:44 ändamål: Garage och/eller parkering


Last: Officialservitut Skötsel, Underhåll, 0380-2005/152.2(2 st)


Förmån: Officialservitut Skötsel, Underhåll, 0380-2005/152.2(2 st)

Allmänt om området

Populärt område som har all nödvändig service i närområdet såsom matvaruaffär, apotek, vårdcentral, förskolor och skola. Gym och preparerat skidspår finns för den träningsintresserade. Åtskilliga promenadmöjligheter finns i närliggande natur som både består av skog och åkermark.

Närservice

ICA-Solen ligger på gångavstånd.

Kommunikationer

Buss med hållplats nära bostaden och Upptåget med station i centrala Storvreta, vilka båda tar dig in till Uppsala och norrut om så önskas.

Visa mer

Karta

Storvreta - Slöjmolnsvägen 10 - Storvreta

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus