Till salu - Sön 11/6 kl 14:00-14:45
LINDBACKEN - Skogstorpsvägen 35 - Uppsala

Svårslaget läge med södervänd tomt angränsande naturen i hus med generösa ytor & 5 sovrum!

Friliggande villa 183 kvm (+12kvm) 1019 kvm (tomtarea) 7 690 000 kr (eller bud)
Intresseanmälan
Skogstorpsvägen 35 7 690 000 kr
Intresseanmälan

Svårslaget läge med södervänd tomt angränsande naturen i hus med generösa ytor & 5 sovrum!

Rymligt 2-planshus med 5 sovrum, dessutom med eftertraktat läge och härlig insynsskyddad tomt belägen mot naturen är bara några av de fördelar som finns med detta Vallsjöhus byggt 2017.

Här möts du av 183 kvm BOA som ger generösa ytor till husets alla rum. Entréplanet är fördelat på hall med kapprum som rymmer hela familjens kläder, kök och vardagsrum i en härlig öppen planlösning med matplats i burspråk som ger stora fönsterpartier med utsikt mot den grönskande trädgården och skogen bakom huset. Vidare har köket stilren inredning och en köksö för trevligt umgänge. Tvättstuga med groventré, badrum samt arbetsrum/gästrum. En trappa upp möts du av ett rymligt allrum med utgång till balkong som har sol hela dagen. Fyra sovrum varav master bedroom med hel garderobsvägg med skjutdörrar samt badrum.

På sommaren kan ni njuta av tomten som är något alldeles extra, förutom läget som är ett av områdes bästa med ett insynsskyddat läge mot naturen och vänd mot söder är det också en av de större tomterna i området. Här finns gott om plats för odling, lek för barnen och bygga pool med soligt läge. Flera fina uteplatser finns att vistas på, altanen som rymmer både loungegrupp och övrig möblering och vid lite kyligare väder kan växthuset bli en mysig plats. Även balkongen på övervåningen blir en härlig plats att njuta av sol hela dagen.

Vid sidan av huset finns en carport med förråd samt plats för flera bilar på husets uppfart. Bygglov finns för garage.

Lindbacken är en ny stadsdel som växt fram under den senaste 10 åren där stor möda har lagts på att skapa en miljö för hela familjen. Skola från FK till åk 5 och 4 förskolor är byggda i anslutning till områdets parker. Intill skolan finns en Idrottshall som ger plats åt många aktiviteter för områdets barn. Här finns även ICA med generösa öppettider och ett bra utbud samt postutlämning. Intill ICA byggs en Handelsby med restaurang, apotek, vårdcentral och gym som beräknas stå klar under hösten hösten 2023.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystaden Galleria och vidare till Uppsala City.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Ulrika Lööf ulrika.loof@riksmaklaren.se
070-201 43 93
”Jag har lång erfarenhet som mäklare och har mäklat över 1 000 bostäder.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2017
Rum
7 rum och kök, varav 5 sovrum
Boarea/biarea
183 m² + 12 m²
Tomtarea
1019 m²
Pris
7 690 000 Kr (eller bud)

Planlösning

ENTRÈPLAN

HALL
I entrén möts du av en rymlig hall med praktiskt kapprum som ger plats för hela familjens ytterkläder. Ljusa väggar och mörkt klinker på golvet.

VARDAGSRUM och KÖK:
Från hallen kommer du direkt in i husets hjärta - vardagsrum och kök - som ligger i en härlig öppen och social planlösning. Här ryms soffgrupp på ena sidan och ett burspråk med stora fönsterpartier ryms ett matbord som rymmer många middagsgäster. Köket har inredning från Ballingslöv med stilrena grå spegelluckor, vitt kakel med fasade kanter ovan bänkskivor i svart kompositsten, på köksön är det grå laminat. Maskinellt utrustat med diskmaskin, hällspis med induktion, spisfläkt samt hel kyl och frys.

ALTAN: Från vardagsrummet nås altandäck med ett av Lindbackens bästa lägen. Här är insynsskyddat och du har sol hela dagen och du kan njuta av skogen bakom ditt hus.

BADRUM:
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggarna och mörkgrå mosaik på golv med komfortvärme. Utrustat med duschhörna med duschväggar, WC, kommod med lådor, spegel med belysning.

TVÄTTSTUGA:
Rymlig tvättstuga med groventré. Utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och förvaringsmöjligheter. Mörkt klinker på golvet och ljusa väggar.

SOVRUM 1/GÄSTRUM
Rummet kan med fördel kan användas som gästrum, sovrum eller arbetsrum.


ÖVRE PLAN:

ALLRUM
En trappa upp möts du av ett allrum med utgång till balkong. Här blir ett perfekt rum för barnen att vistas eller att ha som TV-rum.

BALKONG
Trevlig balkong i bästa solläge och utsikt över den lummiga skogen bakom huset.

MASTER BEDROOM (Sovrum 2)
Det största sovrummet som är trevligt beläget mot skogen. Här finns gott om förvaring i garderob med skjutdörrar.

SOVRUM 3:
Ett sovrum som är perfekt för barn eller ett arbetsrum/gästrum.

SOVRUM 4 & 5:
Två jämnstora sovrum perfekta för barnen. Vardera med en garderob.

BADRUM 2
Helkaklat, rymligt badrum med vitt kakel på väggarna och beige klinker på golv. Här finns även ett fönster som ger fint ljusinsläpp. Badrummet är utrustat med WC, kommod med rymliga lådor under och dusch.

Genomgående har huset vita eller ljust målade väggar vilket gör att du enkelt kan byta kulör om du önskar. Huset har ekparkettgolv i alla torra utrymmen.

Planlösning Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Vaksala-Lunda 31:6

Tomt

Tomtarea 1 019 m² (friköpt). Södervänd trädgårdstomt angränsande skog och natur vilket är ett av områdets bästa lägen. Vissa återstående markarbeten finns kvar att göra på framsidan där det är planerat för t ex stenläggning. I övrigt är tomten finplanerad med gräsmatta.

Uteplats

Stor altan med fantastiskt fint läge - här har du sol hela dagen och kan njuta av utsikten mot den lummiga skogen bakom huset. En extra oas blir också trädgårdens växthus. Balkong från allrummet på övervåningen med söderläge.

Bilplats

Carport och bilplats på uppfart.

Renovering

2019: Utfördes diverse markplanering med uppförande av växthus och iordningställande av tomten.

Byggnad/Storlek

2 plan, 183 kvm + 12 kvm (biarea) , 7 rum och kök, varav 5 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2017

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler med spröjs. Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen värme via en frånluftsvärmepump

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Ansluten till Telias Öppna Fibernät.

Övriga utrymmen

Förrådsbyggnad i anslutning till carport

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Ekonomi

Pris: 7 690 000 kr (eller bud). Taxeringsvärdet är 4 842 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 3 236 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2017. Fastighetsskatt-/avgift: 0 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 5 805 000 kr.

Driftkostnad summa: 40 016 kr/år
El: 24 000 kr/år
Vatten-avlopp: 8 644 kr/år
Samfällighet: 2 536 kr/år
Försäkring: 4 836 kr/år
Kommentar: Observera att VA-kostnad om 8 644 kr/år inkluderar både Vatten/avlopp och renhållning om 14 dagarstömning från Uppsala Vatten. Observera även att driftskostnaderna varierar beroende på familjestorlek och förbrukning.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2022-10-05. Förbrukning: 50 kWh/kvm år. Energiprestanda primärenergital: 90 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Vaksala-Lunda GA:5 ändamål: Vägar

Visa mer

Visningar

11

Sön 11/6 kl 14:00-14:45

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Anmäl mig

Karta

LINDBACKEN - Skogstorpsvägen 35 - Uppsala

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus