Såld
NÅNTUNA-VILAN - Nåntuna backe 48 - Uppsala

Modern familjevilla med grönskande trädgård i mysiga och attraktiva Nåntuna Backe!

Friliggande villa 150 kvm 842 kvm (tomtarea) 5 995 000 kr (eller högstbjudande) Slutpris 5 900 000 Kr Budhistorik
Nåntuna backe 48 5 995 000 kr

Modern familjevilla med grönskande trädgård i mysiga och attraktiva Nåntuna Backe!

Modernt, stilrent och en påtaglig takhöjd med luftiga ytor, härlig rymd och stora fönsterpartier! Detta är vad du välkomnas av när du kliver in i detta trivsamma hus på Nåntuna Backe 48. Kombinationen av de många och stora fönsterpartierna tillsammans med den generösa takhöjden gör att hela bostaden utstrålar en luftig och inbjudande känsla som verkligen ger ett hem att trivas i. Här bor du också med alla bekvämligheter du kan önska dig och ett bra läge endast 12 min från centrum.

Entréplanet erbjuder kök med matplats för 4-6 personer som sedan tar vidare till det härliga vardagsrummet med ljusa väggar och stora fönsterpartier mot husets insynsskyddade baksida ger ett fantastiskt fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet kliver du ut på husets baksida med väl tilltagen trätrall samt gott om gräsytor med skog som angränsar till baksidan vilket ger ett lugnt och ostört läge samtidigt som de skapar oändliga möjligheter till lek för barnen. Vidare finns ett helkaklat duschrum samt en tvättstuga med groventré. En björktrappa leder upp till husets mer privata del där du finner fyra bra sovrum i varierande storlekar samt rymligt badrum med badkar.

Hela området Nåntuna Backe ligger vackert inbäddat i naturen ca 8 km från centrala Uppsala. Området är känt för sina vackra naturomgivningar och möjlighet till ett rikt friluftsliv och ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4.ans påfarter som tar dig norr- och söderöver. I närområdet finns även god service i form av livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, bibliotek, grundskola och förskolor. Du som söker lugnet förflyttar dig snabbt till Lunsenskogen, ett naturreservat där Upplandsleden passerar över barrskogsklädda marker och som vintertid blir till fina skidspår. Söker du en aktiv fritid finns utegym vid Sävja IP, skidåkning utför samt pulka i närbelägna Sunnerstabacken, samt skridskor, bad, fiske och segling vid populära Ekoln.

Visa mer
Carolina Sohlberg
Ansvarig mäklare
Carolina Sohlberg carolina.sohlberg@riksmaklaren.se
070-548 08 04
”Jag brinner för att göra det lilla extra för mina kunder!”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2003
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
150 m²
Tomtarea
842 m²
Pris
5 995 000 Kr (eller högstbjudande)

Planlösning

ENTRÈPLAN
Entréhall
Huvudentré med klinkergolv, ljust målade väggar och bra avhängningsmöjligheter. Ett smalt högt fönster ger ett trevligt ljusinsläpp i hallen.

Kök
Från hallen nåra du husets ljusa och välutrustade kök med köksluckor av björk och smakfullt kakel ovan bänkskiva av laminat med infälld diskbänk. Köket är maskinellt utrustat med hel kyl och frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, mikro samt diskmaskin. På golvet ligger ett fint golv av björk och ljusa väggar. Köket rymmer matplats för ca 4-6 personer.

Vardagsrum
I anslutning till köket finner vi husets ljusa vardagsrum med matplats framför stora fönsterpartier mot husets grönskande och insynsskyddade baksida. Här finns även plats för stor soffgrupp och mediamöbel. Björkparkett och ljusa väggar. Från detta rum finns utgången till den härliga baksidan med en stor altan av trätrall som övergår till gräsmatta med skogen som utsikt.

Wc/dusch
Duschrum med helkaklade väggar och klinker på golv med komfortvärme. Utrustat med tvättställ med spegelskåp ovan inkl. lampor och eluttag, duschhörna och ett fönster.

Groventré/tvättstuga
Groventré med klinkergolv och vitmålade väggar. Tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk med tvättho. Rikligt med skåp för förvaring. Ingång även från utsidan via ytterdörr mot garage som ger en
praktisk groventré under tak.

ÖVRE PLAN
Sovrum 1
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbord med fönster i hörn som ger en rogivande utsikt mot skogen på husets baksida. Härlig takhöjd med innertak som följer yttertaket, golv av björk och målade väggar i en mörkgrå ton och inbyggda garderober.

Sovrum 2
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Björkparkettgolv och väggar målade i en mörkgrön ton med och flertal inbyggda garderober.

Sovrum 3
Sovrum med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Björkparkettgolv och ljust målade väggar.

Sovrum 4
Sovrum med takhöjd där innertaket följer yttertaket med plats för säng, sängbord och andra trivselmöbler. Björkparkettgolv och målade väggar i grått och gult.

Badrum plan
Helkaklat badrum med fönster och helkaklade väggar med klinkergolv med komfortvärme. Stort tvättställ med avställningsyta och kommod med spegel ovan med spotlights samt ett badkar.

Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Nåntuna 37:55

Tomt

842 m²

Uteplats

Altan med trätrall på husets baksida med västerläge. Altanen övergår till gräsmatta som sedan angränsar till skogen vilket ger ett lugnt och rofyllt läge.

Bilplats

Isolerat garage med plats för en en bil samt asfalterad uppfart med plats för fler bilar. Garaget har ett rymligt förrådsutrymme.

Byggnad/Storlek

2 plan, 150 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2003

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Puts och trä. Takbeklädnad: Pulpettak, Betongplattor, plåt. Fönster: 3-glasfönster. Ventilation: Mekanisk med värmeåtervinning. Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber

Ekonomi

Pris: 5 995 000 kr (eller högstbjudande). Taxeringsvärdet är 3 611 000 Kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 2 332 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 2003. Fastighetsskatt-/avgift: 8874 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 4 275 500 kr.

Driftkostnad summa: 41 172 kr/år
Uppvärmning: 14 977 kr/år
El: 8 867 kr/år
Vatten-avlopp: 4 240 kr/år
Samfällighet: 4 872 kr/år
Renhållning: 1 736 kr/år
Försäkring: 6 480 kr/år

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2018-05-23. Förbrukning: 113 kWh/kvm år. Energiklass: D.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Detaljplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Nåntuna GA:4 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Kvartersanläggning

Visa mer

Karta

NÅNTUNA-VILAN - Nåntuna backe 48 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus