Kommande
JÄRLÅSA - Björnstigen 14 - Järlåsa

Stilren, nyproducerad enplansvilla

Friliggande villa 80 kvm 2464 kvm (tomtarea) 2 395 000 kr
Intresseanmälan
Björnstigen 14 2 395 000 kr
Intresseanmälan
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Stilren, nyproducerad enplansvilla

Nybyggd villa i 1-plan på stor öppen tomt i populärt område med närhet till bad och fiske.

Det nybyggda huset erbjuder 80 kvadratmeter på ett plan med öppen planlösning mellan sällskapsytor så som kök, matplats och vardagsrum. Husets öppna planlösning ger ett fint och ljust intryck med fönster från tre väderstreck. Det moderna köket är fullt utrustat och har ett fönster ovanför diskbänken som ger fin sikt ut mot entrén. Här vid umgängesytorna finns även en altandörr som leder vidare ut i trädgården och den stora altanen med fint solläge. Två sovrum varav ett lite större om ca 11 kvm samt ett rymliga badrum med dusch och tvättmaskin.


Området/Järlåsa
Vid de intilliggande sjöarna Strandsjön och Stennässjön, som är två av flertalet sjöar i området, kan man svalka sig med ett dopp i sjön eller ta en tur ut i båt och prova sin fiskelycka. Bygden har en historia som sträcker sig långt tillbaka i tiden, ett samhälle med fin gemenskap och fantastiska omgivningar för den som vill ut i naturen.

Samhället Järlåsa erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Täta bussförbindelser till Uppsala och Sala från samhället. Här finns även pizzeria, matbutik, café och bensinmack samt en aktiv brandstation. I området finns det gott om bär- och svampplockningsställen. Allt detta med endast 30 minuters resa till centrala Uppsala.

Visa mer
Micaela McClafferty
Ansvarig mäklare
Micaela McClafferty micaela.mcclafferty@riksmaklaren.se
070-218 10 47
”Jag har alltid hög ambitionsnivå, är lyhörd och ser till kundens behov, vilket är det viktigaste av allt för att nå ett bra resultat.”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Typkod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsår
2021
Byggnadsår
2022/2023
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum
Boarea
80 m²
Tomtarea
2464 m²
Pris
2 395 000 Kr

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Friberga 1:63

Tomt

2464 m²

Byggnad/Storlek

1 plan, 80 kvm , 3 rum och kök, varav 2 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 2022/2023

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Fasad: Träpanel. Fönster: 3-glas isoler. Vatten och avlopp: Enskilt vatten Enskilt avlopp - Sluten tank och slamavskiljare för BDT.

Ekonomi

Pris: 2 395 000 kr . Taxeringsvärdet är 290 000 Kr (fastställt avseende år 2021) Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark Fastighetsskatt-/avgift: 2900 kr. Det finns uttagna pantbrev om totalt 72 000 kr.

Driftkostnad summa: 8 892 kr/år
Samfällighet: 8 892 kr/år
Kommentar: Samfällighetsavgiften inkluderar vatten

Energiprestanda

Genomförd: Ej utförd.

Servitut, planbestämmelser mm

Planbestämmelser: Byggnadsplan.

Samfälligheter

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Friberga GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Friberga GA:2 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Friberga GA:3 ändamål: Vattenförsörjning, Elledning och/eller belysning, Grönområden


Last: Avtalsservitut: Kraftledning, 03-IM1-81/15750.1


Förmån: Avtalsservitut: Tennisbana, 03-IM1-82/11807.1

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

JÄRLÅSA - Björnstigen 14 - Järlåsa

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus