Riksmäklaren
Lura 35 2 260 000 kr
Märta Coronel Stillström
Såld
2 260 000 Kr
2 190 000 Kr
Märta Coronel Stillström
Märta Coronel Stillström marta.stillstrom@riksmaklaren.se
070-246 34 50
Såld
2 260 000 Kr
2 190 000 Kr
Märta Coronel Stillström
Märta Coronel Stillström marta.stillstrom@riksmaklaren.se
070-246 34 50
Rasbokil - Lura 35 - Uppsala

Charmigt enplanshus i insynskyddat läge i skogen med stor tomt

Friliggande villa 102 kvm 3148 kvm (tomtarea) 2 260 000 kr

Charmigt enplanshus i insynskyddat läge i skogen med stor tomt

Charmigt enplanshus i trä mot Rasbokil med insynsskyddat läge i skogen. Kvadratsmart men luftigt, med 4 sovrum, öppen spis, samt stor trädgård, separat garage med förråd, snickarbod och lekstuga. Det finns även flera små extrahus för övernattande gäster, varav ett av dem är vinterbonat. Fiber finns indraget. Alla fönster är bytta utom ett. Egen borrad brunn som idag delas med grannen och eget avlopp.

I området finns förskola och skola och skolbussen stannar ca 1,5 km från huset.

Ca 6 km till buss vid väg 288.

Visa mer
Märta Coronel Stillström
Ansvarig mäklare
Märta Coronel Stillström marta.stillstrom@riksmaklaren.se
070-246 34 50
”Jag vill vara din mäklare genom livet”

Sammanfattning

Objekttyp
Friliggande villa
Byggnadsår
1968
Rum
5 rum och kök, varav 4 sovrum
Boarea
102 m²
Tomtarea
3148 m²
Pris
2 260 000 Kr

Planlösning

Hall: Luftig hall med ljus tapet och laminatgolv, halvöppen mot köket.
Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med ljusa tapeter och parkettgolv. Vardagsrummet är rymligt med stor öppen spis och mycket fönster som släpper in mycket ljus. Härifrån är utgången till den trädäckade delvis inglasade uteplatsen.
Kök: Stort välplanerat kök med både gott om förvaring och stor matplats. Fönster åt 3 håll ger mycket dagsljus. Köket har ljust tapetserad mönstrad tapet och lamninatgolv. Köket är utrustat med ljusa spegelluckor, vitt kakel ovan arbetsbänk,
Sovrum 1: Det största sovrummet som vetter mot baksidan av huset. Rummet är ljust tapetserat med mörkmönstrad bård och har golv i laminat.
Sovrum 2: Ett av de större sovrummen med ljusa väggar och golv i tidstypisk kork och plast. Idag används sovrummet som barnrum men det är tillräckligt stort för att användas som master sovrum.
Sovrum 3: Ett av de minsta sovrummen som alternativt kan användas som arbetsrum. Ljusa väggar med mörkmönstrad fondtapet och mörkt laminatgolv.
Sovrum 4: Mellanstort sovrum med utgång till trädgården. Här finns potential för att göra en till uteplats. Rummet har ljusa väggar och trägolv och ligger i anslutning till kök och vardagsrum.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Fastighetsbeteckning

Lura 3:4

Tomt

Tomtarea 3 148 m² (friköpt).

Byggnad/Storlek

102 kvm , 5 rum och kök, varav 4 sovrum . Areauppgifter enligt taxeringsinformationen . Byggnadsår: 1968

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Taktegel. Fönster: 2-glasfönster isoler. Ventilation: Självdrag. Vatten och avlopp: Enskilt vatten, enskilt avlopp. 2-kammarbrunn. Egen brunn som delas med grannen.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - vattenburen värme och värmeslingor samt vedpanna

TV- och internetanslutning

Internetanslutning: Fiber indraget.

Ekonomi

Pris: 2 260 000 kr . Taxeringsvärdet är 956 000 Kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 496 000Kr. Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår: 1968

Energiprestanda

Förbrukning: 156 kWh/kvm år.

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till
Riksmäklaren, Vaksalagatan 5, 753 20 Uppsala

Visa mer

Karta

Rasbokil - Lura 35 - Uppsala

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en våra hårt arbetande mäklare så berättar de mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i RM+ och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

SKAPA KONTO I RM+
RM PLUS