Rm Sverige Logga in i RM+
Glömt lösenord?
Fyll i formuläret nedan och följ instruktionerna för att byta lösenord.

Karriär hos Riksmäklaren

Hos Riksmäklaren är alla medarbetare lika värdefulla och alla har sin viktiga funktion i det lagarbete som vi värderar mycket högt. Våra medarbetare är engagerade, drivna och jobbar hårt mot sina individuella mål, samtidigt som vi tillsammans strävar mot företagets gemensamma mål. För oss är det lika viktigt att vara driven och säljorienterad som att vara en ödmjuk lagspelare.

Säljchef

Säljchef

Är du redo för att ta Riksmäklaren i Uppsala till nästa nivå? Vi är Uppsalas snabbast växande mäklarföretag. Vi söker dig som vet att försäljning handlar lika mycket om aktivitet som bra värderingar och inspiration. Kanske är du fastighetsmäklare i en ledarposition idag eller säljchef helt utan erfarenhet från fastighetsmarknaden. För oss är personen viktigare än tidigare erfarenhet.

Läs mer här!
Fastighetsmäklare befintlig marknad

Fastighetsmäklare befintlig marknad

Är du en målmedveten, driven fastighetsmäklare som förutom din egen prestation också värdesätter glädjen av att vara del av ett framgångsrikt team, där alla strävar mot samma mål?

Fastighetsmäklare nyproduktion

Fastighetsmäklare nyproduktion

Är du en målmedveten, driven fastighetsmäklare som förutom din egen prestation också värdesätter glädjen av att vara del av ett framgångsrikt team, där alla strävar mot samma mål? Flera av våra mäklare kombinerar förmedling av bostäder på den befintliga marknaden med att förmedla nyproduktionsprojekt. Vi söker mäklare med tidigare erfarenhet av försäljning av nyproduktion.

Mäklartrainee

Mäklartrainee

För att få den absolut bästa starten i din mäklarkarriär kan vi erbjuda dig som mäklarstudent plats som trainee hos oss. Under den tiden får du möjlighet att jobba nära mäklarna med administrativa sysslor, hjälpa våra mäklare att boka värderingar samt arbeta som visningsvärd. Att vara trainee hos oss gör att du kan omsätta dina studier i praktiken samt få en extra inkomst under din studietid.

Fotograf

Fotograf

Är du utbildad fotograf och har tidigare erfarenhet av fotografering av bostäder? Som fotograf hos oss arbetar du självständigt, har nära kundkontakt samt har stort sinne för att lyfta fram varje bostads unika karaktär. Denna tjänst är tillsatt men anmäl gärna intresse för framtida tjänster.

Inredare

Inredare

För att skapa de bästa förutsättningarna för att presentera våra bostäder erbjuder vi våra kunder ett möte med vår inredare. Att vara inredare hos oss innebär ett självständigt arbete med stor närvaro hos kunden och en förmåga att lyfta fram bostaden genom att se möjligheter. Denna tjänst är tillsatt men anmäl gärna intresse för framtida tjänster.

Intresseformulär

Välkommen att fylla i formuläret nedan så tar vi kontakt med dig inom kort.
Din ansökan hanteras konfidentiellt.

KONTAKT

Du når oss på 018-139850 måndag-fredag kl 09-17 eller på info@riksmaklaren.se

UPPSALA CITY / SKOLGATAN 33 B, 753 11 UPPSALA
ÖPPETTIDER: Måndag, onsdag, torsdag och fredag kl. 09-17
Tisdag kl. 10-17
Lördag och söndag stängt

GOTTSUNDA CENTRUM, 756 50 UPPSALA
Enligt överenskommelse.
Matts Lüllmaa 073-647 52 73