Rm Sverige Logga in i RM+
Glömt lösenord?
Fyll i formuläret nedan och följ instruktionerna för att byta lösenord.


Välkommen till Lindbacken!

Vi på Riksmäklaren är stolta över vårt uppdrag att förmedla bostäder i Uppsalas nya stadsdel Lindbacken! Vi har varit med i projektet ända sedan planeringsstadiet, långt innan husen började växa fram. Nu när det gått några år sedan det allra första spadtaget, så är det mycket roligt att se hur området vuxit fram. I Lindbacken finns stora valmöjligheter och chansen att du hittar just ditt drömboende är mycket stor!

Mer info om Lindbacken


Lindbacken ligger inte långt från centrala Uppsala och är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en liten huvudgata med butiker och service.

Här skapas ett område med unik karaktär och atmosfär där du kan skapa ditt drömboende. Här finns såväl tomter som du relativt fritt kan bebygga själv som tomter knutna till husleverantörer. I Lindbacken har du också möjlighet att köpa parhus, radhus eller villor i bostadsrättsform.

Lindbacken ska bli den perfekta stadsdelen för barn och barnfamiljer. Här skapas ett område som ger en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Det läggs därför stor möda på att forma en miljö med bra skolor och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen.

Områdets förskolor och skolan är planlagda i anslutning till områdets tre parker. Den första förskolan öppnades den 1 november 2013. Det här är en förskola utöver det vanliga, inte minst tack vare Kids2Home som driver förskolan, men också på grund av husets vackra utformning och det perfekta läget med fina parker att utforska runtomkring. Under våren 2016 byggdes förskolan ut så att den ger plats åt 100 barn. Områdets andra förskola öppnade den 1 februari 2016 och är fint belägen vid Skogstorpsparken med plats för 144 barn. Förskolan drivs av Uppsala kommun.

Skolfastigheter har fått i uppdrag av Uppsala kommun att bygga en ny skola i Lindbacken för låg- och mellanstadiet. I samband med detta ska en ny idrottshall också uppföras av Uppsala kommun Sport-och rekreationsfastigheter AB. Skolan kommer att rymma 600 elever och ha ett eget tillagningskök. Parkering, angöring och utemiljö samordnas med uppförandet av idrottshallen. Projektering av den nya skolan samt utemiljön pågår och beräknad inflyttning äger rum höstterminen 2018.

I Lindbacken finns en ICA-butik, precis vid infarten till området, med generösa öppettider (kl 8-22 varje dag). På 5 minuter tar du dig till Gränby Centrum för en fika eller shopping. Skulle du inte orka laga mat en kväll, går det utmärkt att beställa take-away på förskolan eller köra 10 min in till Uppsala för en god matbit på någon trevlig restaurang. Det naturnära läget ger dig möjlighet till härliga skogspromenader och för den aktive finns det ett elljusspår vid Jälla som på vintern erbjuder bra skidspår.

Kommunikationerna är mycket goda; med bil tar du dig till Gränby C på 5 min och pendlar du kommer du snabbt ut på E4:an. Bussarna trafikerar väg 288 flera ggr/timme och planer finns dessutom på att utöka turtätheten. Vill du hellre cykla, så har du cykelväg hela vägen in till city.

Utformning är en viktig fråga i Lindbacken. Med inspiration från den klassiska trädgårdsstaden blir området varierat och grönskande, får fina gaturum, närservice och många umgängesplatser. Inte minst den stora parken i hjärtat av Lindbacken som är en fantastisk plats för umgänge, lek och idrott för både boende och besökare.

Läs mer om Lindbacken på www.lindbacken-uppsala.se

 Brf Aqua

Brf Aqua

Ny modell av radhus med upp till 5 sovrum. Varje hus har eget spabad på tomten!

Läs mer om Brf AquaBrf Brick

Brf Brick

trendiga bostäder som andas industriromantik och skapar en känsla av New York!

Läs mer om Brf BrickBrf Eira

Brf Eira

Brf Eira består av 12 radhus byggda runt en eklund i ett av Lindbackens absolut bästa lägen.

Läs mer om Brf EiraA-hus tomter

A-Hus (tomter)

Tillsammans med A-hus finns nu möjlighet att uppföra ditt drömhus! Vi kan erbjuda 6 centralt belägna tomter med gångavstånd till skola och buss, där vi tagit fram färdiga förslag för att du enkelt ska kunna välja husmodell.

Läs mer om A-hus tomterEksjöhus

Ekjsöhus (tomter)

I Lindbacken kan du skapa ditt nya hem med någon av Eksjöhus trevliga husmodeller. Vi erbjuder fina tomter kopplade till Eksjöhus där ni har möjlighet att välja mellan 9 olika populära husmodeller ur deras sortiment.

Läs mer om Eksjöhus tomterLB-hus tomter

LB-hus (tomter)

Tillsammans med LB-Hus finns nu möjlighet att forma ert drömhus i Lindbacken! Vi kan erbjuda 5 centralt belägna tomter anpassade för husmodellen LB Optimal 150 med sin praktiska och generösa planlösning.

Läs mer om LB-hus tomterMyresjöhus tomter

Myresjöhus (tomter)

Nu finns möjlighet att förverkliga drömmen om hus i Lindbacken. 15 st tomter i Lindbacken är kopplade till Myresjöhus och ni har möjlighet att välja mellan ett flertal olika husmodeller ur deras sortiment.

Läs mer om Myresjöhus tomter

Kontakta våra mäklare för mer information om Lindbacken

Ulrika Lööf

Ulrika Lööf
Mobil: 070-201 43 93
E-post

KONTAKT

Du når oss på 018-139850 måndag-fredag kl 09-17 eller på info@riksmaklaren.se

UPPSALA CITY / SKOLGATAN 33 B, 753 11 UPPSALA
ÖPPETTIDER: Måndag, onsdag, torsdag och fredag kl. 09-17
Tisdag kl. 10-17
Lördag och söndag stängt

GOTTSUNDA CENTRUM, 756 50 UPPSALA
Enligt överenskommelse.
Matts Lüllmaa 073-647 52 73