Rm Sverige Logga in i RM+
Glömt lösenord?
Fyll i formuläret nedan och följ instruktionerna för att byta lösenord.


LINDBACKENS BETYDELSE FÖR OSS

 


Riksmäklarens VD/Fastighetsmäklare Ulrika Lööf har förmedlat majoriteten av alla projekt i Lindbacken

Lindbacken ligger inte långt från centrala Uppsala och är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en liten huvudgata med butiker och service. Tanken är att Lindbacken ska bli den perfekta stadsdelen för barn och barnfamiljer. Helt enkelt en drömplats för dina barn att växa upp på.

VÅR HISTORIA I LINDBACKEN
Lindbacken ligger oss lite extra varmt om hjärtat då vi enda sedan planeringsstadiet har varit med i projektet Lindbacken. Vi har nämligen varit med långt innan husen började växa fram och år 2007 var vi med när LINDBACKEN FASTIGHETER förvärvade majoriteten av marken i Lindbacken. Hösten år 2015 fick vi äran att påbörja försäljningen av Lindbacken Fastigheters första projekt, FRIA TOMTER på Brattbacksvägen – och idag bor det närmare 1 500 personer i Lindbacken! Vi tackar ödmjukast för att vi av Lindbacken fastigheter har fått den stora förmånen att förmedla större delen av alla projekt som sålts samt pågår idag, i Lindbacken.

Idag förmedlar vi ca 70 % av alla försäljningar som görs i Lindbacken, både begagnat- och nyproduktion. Vi ser det inte som en självklarhet att få hjälpa våra kunder, utan vi arbetar varje dag för att våra kunder, såväl säljare och köpare som byggherrar, ska se den glädje, styrka och kunnighet vi har att erbjuda alla våra kunder. Vår ambition är att vi ska få vara en del av Lindbacken under flera flera år framöver. Vi hjälper dig gärna att hitta ditt drömboende i Lindbacken!

  
Södra parken i Lindbacken

  
Områdets skola och matbutik ICA Nära Lindbacken

Som mäklare är det mycket roligt att se hur området växer fram för var dag som går. Vi har en mäklare som även råkar vara vår VD, som varit den som varit med enda sedan planeringsstadiet och som har förmedlat majoriteten av alla projekt i Lindbacken, Ulrika Lööf.

- Försäljningen i Lindbacken går bra och det är ett stort intresse av våra nya projekt i etapp 4!

Bidragande kan vara att skolan, förskolorna, idrottshallen och alla gator nu är klara i Lindbacken. Södra Parken är även den klar med sin lekplats och utegym. Framöver kommer fokus ligga på etapp 4, säger Ulrika Lööf.

Sedan Lindbacken började byggas har vi förmedlat en stor variation av bostäder. Det hela startade med att vi började förmedlingen av de exklusiva stadsradhusen i BRF BLOOC med sina tre plan med trädgård och uteplats i härligt solläge.

- Dessa blev startskottet för Lindbacken och vi kunde nå ut till en helt ny målgrupp med unga familjer.

    
Vackra detaljer i Brf Brick

Sedan fortsatte vår resa i Lindbacken och vi fick den stora äran att förmedla VILLA LINDBACKEN, SÖDRA PARKVILLORNA, ENGLANDSHUSEN, BRF LINDHAGEN 1, BRF BERGMYNTAN, BRF FLORA, BRF VIVA, BRF LIMONE, BRF ÄNGLA, BRF BRICK, BRF EIRA, BRF AQUA och BRF LYCKA som alla är slutsålda.

Sedan start har vi förmedlat flera tomter i Lindbacken från leverantörer som A-HUS, EKSJÖHUS, MYRESJÖHUS och LB-HUS.

- Tomterna är mycket prisvärda och därav finns det ett stort intresse, säger Sisela Rosman ansvarig mäklare.

Om du går i hustankar och vill bygga ditt egna drömboende kontakta då Sisela Rosman via tel. 070-548 08 02 eller mejl: sisela.rosman@riksmaklaren.se. Du hittar även mer information och respektive leverantör på vår hemsida www.riksmaklaren.se/uppsala/projekt-nybyggnation.

NYTT I LINDBACKEN
Delar av Lindbackens 4:e etapp där det kommer bli en stor variation av olika typer av bostäder; bostadsrättsradhus, bostadsrättsparhus, friköpta parhus och tomter från olika leverantörer.


Brf Svanmossen, radhus från Blooc

I etapp 4 hittar du vårt hittills senaste projekt i Lindbacken och likväl Bloocs senaste satsning, BRF SVANMOSSEN. Projektet har blivit en stor succé med hittills över 50 % sålda bostäder. Dessa radhus ligger i ett fint läge längs med Svanmossvägen i Lindbackens fjärde etapp och har alla fina baksidor med kvällssol.

- Att de här radhusen är lite mindre till ytan innebär dessutom att man kan få ett radhus till ett bra pris, de blir yteffektiva och lättare att få bolån till än större radhus, säger Ulrika Lööf.

Vid eventuella frågor om Brf Svanmossen går det bra att kontakta ansvarig mäklare Ulrika Lööf via tel. 070-201 43 93 eller mejl: ulrika.loof@riksmaklaren.se. Information och bilder hittar du även på Brf Svanmossen projektsida www.riksmaklaren.se/brf-svanmossen.


Brf Himla, parhus från Borohus

Sedan en tid tillbaka bjöd Riksmäklaren och ansvarig mäklare Marcus Topel in till VIP-visning av BRF HIMLA i Lindbacken. Intresset var mycket stort och försäljningen har redan startat.

- Innan vi ens påbörjat marknadsföringen av projektet hade vi flera som hörde av sig och ställde frågor kring projektet enbart genom att vi har satt upp skyltar i området.

Brf Himla erbjuder parhus från Borohus som invändigt präglas av design med smakfullt eleganta och genomtänkta materialval. Bostäderna erbjuder en mycket ytsmart planlösning och du har här möjlighet att välja mellan parhus på 116 kvm respektive 131 kvm. Båda med carport.

Inom kort kommer vi bjuda in till SÄLJSTART av Brf Himla men det går bra att göra en intresseanmälan redan nu till Marcus Topel via tel. 070-745 52 00, mejl: marcus.topel@riksmaklaren.se eller via Brf Himlas projektsida www.riksmaklaren.se/brf-himla där du även hittar information och bilder.


Riksmäklaren - Mäklaren genom livet
BOKA VÄRDERING!

Vi erbjuder alltid kostnadsfri värdering, helt utan krav på att du ska anlita oss.

Tack för ditt intresse. Du kommer att bli kontaktad av en mäklare inom kort.


KONTAKT

Du når oss på 018-139850 måndag-fredag kl 09-17 eller på info@riksmaklaren.se

UPPSALA CITY / SKOLGATAN 33 B, 753 11 UPPSALA
ÖPPETTIDER: Måndag, onsdag, torsdag och fredag kl. 09-17
Tisdag kl. 10-17
Lördag och söndag stängt