Rm Sverige Logga in i RM+
Glömt lösenord?
Fyll i formuläret nedan och följ instruktionerna för att byta lösenord.


Uppdaterad 2020-03-16

LINDBACKENS BETYDELSE FÖR OSS

 


Riksmäklarens VD/Fastighetsmäklare Ulrika Lööf har förmedlat majoriteten av alla projekt i Lindbacken

Lindbacken ligger inte långt från centrala Uppsala och är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en liten huvudgata med butiker och service. Tanken är att Lindbacken ska bli den perfekta stadsdelen för barn och barnfamiljer. Helt enkelt en drömplats för dina barn att växa upp på.

NYTT I LINDBACKEN
I etapp 4 lanserar vi inom kort nya fina projekt i Lindbacken. Håll utkik på www.riksmaklaren.se/uppsala för att hålla dig uppdaterad med den senaste informationen.

Under höst och vinter 2019/2020 sålde vi slut på våra senaste projekt i Lindbacken. Brf Svanmossen som med sina radhus ligger i ett fint läge längs med Svanmossvägen i Lindbackens fjärde etapp samt Brf Himla som sålde slut på kort tid.

  
Brf Svanmossen, radhus från Blooc samt Brf Himla, parhus från BorohusVÅR HISTORIA I LINDBACKEN
Lindbacken ligger oss lite extra varmt om hjärtat då vi enda sedan planeringsstadiet har varit med i projektet Lindbacken. Vi har nämligen varit med långt innan husen började växa fram och år 2007 var vi med när LINDBACKEN FASTIGHETER förvärvade majoriteten av marken i Lindbacken. Hösten år 2015 fick vi äran att påbörja försäljningen av Lindbacken Fastigheters första projekt, FRIA TOMTER på Brattbacksvägen – och idag bor det närmare 1 500 personer i Lindbacken! Vi tackar ödmjukast för att vi av Lindbacken fastigheter har fått den stora förmånen att förmedla större delen av alla projekt som sålts samt pågår idag, i Lindbacken.

Idag förmedlar vi ca 70 % av alla försäljningar som görs i Lindbacken, både begagnat- och nyproduktion. Vi ser det inte som en självklarhet att få hjälpa våra kunder, utan vi arbetar varje dag för att våra kunder, såväl säljare och köpare som byggherrar, ska se den glädje, styrka och kunnighet vi har att erbjuda alla våra kunder. Vår ambition är att vi ska få vara en del av Lindbacken under flera flera år framöver. Vi hjälper dig gärna att hitta ditt drömboende i Lindbacken!

   
Södra parken i Lindbacken

   
Områdets skola och matbutik ICA Nära Lindbacken

Som mäklare är det mycket roligt att se hur området växer fram för var dag som går. Vi har en mäklare som även råkar vara vår VD, som varit den som varit med enda sedan planeringsstadiet och som har förmedlat majoriteten av alla projekt i Lindbacken, Ulrika Lööf.

- Försäljningen i Lindbacken går bra och det är ett stort intresse av våra nya projekt i etapp 4!

Bidragande kan vara att skolan, förskolorna, idrottshallen och alla gator nu är klara i Lindbacken. Södra Parken är även den klar med sin lekplats och utegym. Framöver kommer fokus ligga på etapp 4, säger Ulrika Lööf.

Sedan Lindbacken började byggas har vi förmedlat en stor variation av bostäder. Det hela startade med att vi började förmedlingen av de exklusiva stadsradhusen i BRF BLOOC med sina tre plan med trädgård och uteplats i härligt solläge.

- Dessa blev startskottet för Lindbacken och vi kunde nå ut till en helt ny målgrupp med unga familjer.

     
Vackra detaljer i Brf Brick

Sedan fortsatte vår resa i Lindbacken och vi fick den stora äran att förmedla VILLA LINDBACKEN, SÖDRA PARKVILLORNA, ENGLANDSHUSEN, BRF LINDHAGEN 1, BRF BERGMYNTAN, BRF FLORA, BRF VIVA, BRF LIMONE, BRF ÄNGLA, BRF BRICK, BRF EIRA, BRF AQUA och BRF LYCKA som alla är slutsålda.

Sedan start har vi förmedlat flera tomter i Lindbacken från leverantörer som A-HUS, EKSJÖHUS, MYRESJÖHUS och LB-HUS.

- Tomterna är mycket prisvärda och därav finns det ett stort intresse, säger Sisela Rosman ansvarig mäklare.

Om du går i hustankar och vill bygga ditt egna drömboende kontakta då Sisela Rosman via tel. 070-548 08 02 eller mejl: sisela.rosman@riksmaklaren.se. Du hittar även mer information och respektive leverantör på vår hemsida www.riksmaklaren.se/uppsala/projekt-nybyggnation.


Ska du sälja din bostad i Lindbacken? Eller funderar du på vad sin bostad är värd idag?
Vi är ditt självklara val när du säljer din bostad! Kontakta oss via tel. 018-13 98 50 eller mejl: info@riksmaklaren.se


Vi ser fram emot att höra från dig.


Riksmäklaren - Mäklaren genom livet
BOKA VÄRDERING!

Vi erbjuder alltid kostnadsfri värdering, helt utan krav på att du ska anlita oss.

Tack för ditt intresse. Du kommer att bli kontaktad av en mäklare inom kort.


KONTAKT

Du når oss på 018-139850 måndag-fredag kl 09-17 eller på info@riksmaklaren.se

UPPSALA CITY / SKOLGATAN 33 B, 753 11 UPPSALA
ÖPPETTIDER: Måndag, onsdag, torsdag och fredag kl. 09-17
Tisdag kl. 10-17
Lördag och söndag stängt