Rm Sverige Logga in i RM+
Glömt lösenord?
Fyll i formuläret nedan och följ instruktionerna för att byta lösenord.

Brf Brick - trendiga bostäder som andas industriromantik och skapar en känsla av New York!

Stålglaspartier, Orangerier, Gjutjärnskamin, svala toner av Nude, takhöjd upp till 6 meter – Detaljerna är det som gör helheten och skapar en känsla av New York i trendiga Bloocs tredje bostadsprojekt i Lindbacken. Blooc är just nu högaktuellt med 10 bostadsprojekt i Uppsala och Stockholm och i Uppsala har vi glädjen att ha Blooc i Lindbacken. 

_________________________________________________________________________________VÄLKOMMEN PÅ VISNING I LINDBACKEN  -  Söndag den 20 jan kl. 13:00-13.45. Vi berättar mer om våra bostäder i Lindbacken och du kan gå in och titta i vårt sista hus som finns till salu i Brf Brick. Varmt välkommen till Utgårdsvägen 29. 

_________________________________________________________________________________

 


OM PROJEKTET 
Det är svårt att inte älska tegel. Klassiskt. Med smak av elegans och en alldeles säregen pondus. Bostadsprojekt Brick som uppförs av trendiga Blooc är svårt att inte älska. 14 stycken parhus & friliggande hus med fasader i tegel. Inflytt i husen sker enligt överenskommelse.

Inuti Brick har husen en ovanligt sval karaktär. Formspråket, materialvalen och placeringen av husen är minst sagt spännande. Allt det du kan förvänta dig. Interiört går färgsättningen i toner av nude och rostig corall. Kolmårdsmarmor, gjutjärnskamin och orangerier. Gammalt möter nytt. Ett välkänt framgångsrecept.

Brf Brick består av två kvarter. I det första kvarteret blir det åtta parhus, varav sex om 146 kvm boarea. De två hörnhusen får ett extra rum i form av vinterisolerade orangerier med industrikaraktär och golvvärme. Dessa två parhus blir därmed hela 162 kvm. I det andra kvarteret är husen och tomterna större. I mitten av kvarteret finns en naturlig ås, på den skapas två friliggande villor med orangerier som därmed kommer att ligga lite högre och blicka ut över omgivningarna. Här erbjuds den moderna barnfamiljen en variation i tomtstorlekar och boarea. 

Brick andas industriromantik - en kombination av storstadskvalitéer och småstadskänsla. Längs en bågformad ryggrad ligger Brf Brick precis intill en skogsdunge. Längs gatan bildar de vackra förgårdarna i kombination med de stadsmässiga volymerna en känsla av stad - fast med de generösa ytor som skapas i ett hus om två plan. Med en tydlig flört till klassisk tegelbebyggelse. De väcker nyfikenhet och är inbjudande på samma gång.

På baksidan finns den egna lummiga och lugna oasen. Det stora exteriöra stålglaspartiet blir både smycket i vardagsrummet men också mot uteplatsen. Här finns möjlighet att utnyttja alla kvalitéter med att bo i hus - grilla, njuta av långa soliga sommardagar eller bara släppa ut barnen på tomten. Husen har i sin utformning flera olika sollägen som nyttjas olika tider på dygnet.

OM BOSTADEN
I entrén välkomnas du av ett exklusivt matt grått klinker lagt i klassiskt fiskbensmönster. Från hallen möts du av en vacker trappa målad i en ton av rostig korall med specialdesignat räcke i vitt stål och nät. Du slås sedan av den makalösa takhöjden över trappan om nästan 6 meter med flera takfönster som rikligt med ljusinsläpp i hela huset. En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till långa middagar. Centralt placerad står den gedigna gjutjärnskaminen med en effektfull skorsten som löper genom huset.

Köket är ett klassiskt kök av hög kvalité från Kvänum. De vackra nude-färgade luckorna harmoniserar med bänkskivan i vitlaserad bok och kolmårdsmarmor. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. Samma brödhylla som blivit ett signum för Blooc finns i köket och används med lätthet som förvaring av kryddor, keramik och vin. Vitvarorna är från italienska Smeg och kylskåpet i rostfritt imponerar på de flesta.

Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort ateljéfönster med ”New-York-känsla”. Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. På utvalda hus finns ett vackert isolerat orangeri med utgång från matplatsen. Ett interiört stålglasparti finns också mellan vardagsrum och matplats. I hallen på nedre plan finns gott om förvaring, städskrubb under trappan och husets tekniska kärna med mediecentral, värmepump och övrig teknik. De massiva skjutdörrarna skapar flexibla förvaringsmöjligheter från golv till tak och läderbeslagen framtagna av Blooc blir bara vackrare med tiden.

Badrummen inger en varm ombonad känsla med klassisk kommod i Nude-färg från Kvänum. På första våningen är badrummet utrustat med dusch och i det privata lite större badrummet finns ett exklusivt gjutjärnsbadkar. Kommodens bänkskiva är gjord i massiva stensorten Jura Grey och tvättstället i vitt porslin. Den ovala spegeln med hylla i glas och pendellampan i mässing kommer från Blooc. Det hexagonformade golvet har en lugn färgsättning i fyra toner slumpmässigt lagt och skapar kontrakt till väggarna i beige färgsättning och det vita kaklet.

På övre plan finns två mindre sovrum och ett större sovrum. Båda de mindre sovrummet har klädkammare med klädstänger. Det större sovrummet är utrustat med en walk-in-closet, med klädstänger i läder och hyllplan från Kvänum. Det stora sovrummet, den stora klädkammare och husets tvättrum ligger i fil med genompassage till badrummet. På övre plan finns också ett rymligt allrum för tv-underhållning eller lek.

ORANGERIET - ETT SMYCKE TILL HUSET
De båda villorna och flera av parhusen har vackra orangerier som blir ett smycke till huset. Det blir ett extra rum till huset tack vare golvvärme som gör det vinterbonat. Har kan du njuta av den tidiga vårsolen eller njuta av de svala kvällarna långt in på hösten. Eller varför inte fira jul i orangeriet där ljusen kan lysa ikapp med stjärnhimlen. 

FINPLANERADE TRÄDGÅRDAR
Till varje hus hör en egen trädgård med gräsmatta, stenläggningar, grusade ytor häckar och träd som pryder framsidan. Villorna som är belägna på den naturliga åren har över 800 kvadratmeter tomt och två av parhusen angränsar allmänning. Samtliga hus har fria baksidor mot öppen yta eller skogsdunge. 

UTEPLATSER
Förutom orangeriet som 8 av de 14 husen har så har alla hus altan med trätrall samt utgång från matplatsen till orangeri eller trädgård i med lägen i alla väderstreck. 

DETALJERNA GÖR HELHETEN
När kunder från Blooc berättar om vad den största skillnaden är mellan en bostad utvecklad av Blooc och andra nyproducerade bostader – brukar de alltid säga att skillnaden ligger i detaljerna. För att kunna hålla ett rimligt pris har de istället för att sänka nivån på materialiteten – höjt nivån så pass mycket att kunderna inte vill ändra några av de lösningar de har tagit fram. Det göra att de kan förhandla med sina leverantörer för att få till det där lilla extra som husen i Brf Brick har. De vill att du ska uppleva det smart!

OM BLOOC
Blooc startades 2011 med visionen att utveckla bostäder utifrån ett produkttänk. Idag har Blooc två bostadsprodukter – Blooc House och Blooc Flat.

Blooc House och Blooc Flat har en fast och tydlig form – precis som en stringhylla, ett glas från Iittala eller en iPhone. De går att lära känna, känna igen, gilla och följa. Oavsett mdell av bostadsprodukt kan du förvänta dig allt som beskrivits ovan. Husen är dessutom fyllda med fast inredning och detaljer utvecklade av Blooc så som exempelvis badrumsspegel ”Blooc Small Mirror” eller badrumslampan ”Blooc Lamp”. Blooc House består av stadsradhus, parhus, kedjehus och villor och 2-3 våningsplan och Blooc Flat lägenheter 1-4:or i hus upp till 8 våningar.

Blooc har för närvarande omkring 10 områden i Stockholm och Uppsala med omkring 220 bostäder med bostadsprodukt Blooc House. I Lindbacken har Blooc valts ut till några av de mest attraktiva lägena, och alla projekt har varit mycket omtyckta. Först ut var Brf Blooc, stadsradhusen som kantar entrén till Lindbacken och Brf Floora som blir ett smycke runt den grönskande Södra Parken. I Uppsala bygger de nu förutom Brf Brick även de populära radhusen i VårdsätraVik.

MER INFORMATON
För att läsa mer om material, teknisk beskrivning, energi och miljö, ta del av alla planlösningar, ekonomisk plan med mera – Läs då mer genom att ladda hem de PDF-filer som ligger under ”Länkar och Dokument” till höger på sidan.

PERSONLIG VISNING
För att riktigt förstå det fina med Blooc, känslan och detaljerna, så träffar jag dig gärna för en personlig visning. Varmt välkommen att ringa mig eller sända mig ett mail genom att fylla i formuläret på sidan.

 

VARMT VÄLKOMMEN!

 

 

Intresseanmälan

* - Obligatoriska uppgifter

Prislista

.

Hus nr Adress och typ Rum Boarea Tomtarea Pris Månadsavg. Status
1 Utgårdsvägen 1, Parhus med orangeri 6 rok 162 kvm 393 kvm 4390000 kr 6153 kr Såld
2 Utgårdsvägen 3, Parhus 5 rok 146 kvm 375 kvm 3915000 kr 5546 kr Såld
3 Utgårdsvägen 5, Parhus 5 rok 146 kvm 385 kvm 3965000 kr 5546 kr Såld
4 Utgårdsvägen 7, Parhus 5 rok 146 kvm 384 kvm 3790000 kr 5546 kr Såld
5 Utgårdsvägen 9, Parhus 5 rok 146 kvm 385 kvm 3840000 kr 5546 kr Såld
6 Utgårdsvägen 11, Parhus 5 rok 146 kvm 357 kvm 3690000 kr 5546 kr Såld
7 Utgårdsvägen 13, Parhus 5 rok 146 kvm 382 kvm 3790000 kr 5546 kr Såld
8 Utgårdsvägen 15, Parhus med orangeri 6 rok 162 kvm 413 kvm 4140000 kr 6153 kr Såld
9 Utgårdsvägen 19, Parhus med orangeri 6 rok 176 kvm 433 kvm 4540000 kr 6685 kr Såld
10 Utgårdsvägen 21, Parhus med orangeri 6 rok 176 kvm 472 kvm 4340000 kr 6685 kr Såld
11 Utgårdsvägen 23, Villa med orangeri 6 rok 176 kvm 842 kvm 4640000 kr 6685 kr Såld
12 Utgårdsvägen 25, Villa med orangeri 6 rok 176 kvm 807 kvm 4640000 kr 6685 kr Såld
13 Utgårdsvägen 27, Parhus med orangeri 6 rok 176 kvm 402 kvm 4240000 kr 6685 kr Till salu
14 Utgårdsvägen 29, Parhus med orangeri 6 rok 176 kvm 391 kvm 4340000 kr 6685 kr Såld

Karta och områdesinfo

Bilder

Kök Kök Kök/Vardagsrum Kök/Trappa Kök/Vardagsrum Kök Kök/Altan Uterum/Kök Vardagsrum Vardagsrum/Kök Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum Vardagsrum . Sovrum Rum Sovrum Sovrum Detaljbild Badrum Badrum Altan Fasad

För mer information, vänligen kontakta

Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Mobil: 070-201 43 93
E-post

KONTAKT

Du når oss på 018-139850 måndag-fredag kl 09-17 eller på info@riksmaklaren.se

UPPSALA CITY / SKOLGATAN 33 B, 753 11 UPPSALA
ÖPPETTIDER: Måndag, onsdag, torsdag och fredag kl. 09-17
Tisdag kl. 10-17
Lördag och söndag stängt

GOTTSUNDA CENTRUM, 756 50 UPPSALA
Enligt överenskommelse.
Matts Lüllmaa 073-647 52 73