Rm Sverige Logga in i RM+
Glömt lösenord?
Fyll i formuläret nedan och följ instruktionerna för att byta lösenord.

Brf Eira - I eklundens solläge

Brf Eira består av 12 radhus byggda runt en eklund i ett av Lindbackens absolut bästa lägen. I anslutning till Eira byggs den nya skolan, idrottshallen och den stora stadsdelsparken. Med trädgårdar i västerläge finns goda möjligheter till eftermiddagssol. Radhusen byggs i sten och placeras i en halvcirkel som ger fasaden en karaktärisk välvd profil. 

För att ge möjligheter till ett naturnära familjeliv knyts eklunden ihop med skogen i en grön passage mellan huslängorna. Brf Eira byggs i en hög standard med naturliga material och en praktisk 

planlösning i två plan. Smart för familjen är dubbla badrum med dusch och den öppna planlösningen med direkt utgång till uteplatsen från vardagsrummet på entréplan. 

Byggmaterialet i sten borgar för ett gott inomhusklimat, genomgående golvvärme ger samtidigt en varm hemmakänsla i hela bostaden. För de radhus som har carport har vi gjort en smart lösning så att du kan gå till trädgården utan att gå igenom huset. Varmt  välkommen till en bostad för hela familjen i eklundens solläge nära både natur och skola.

Exteriör

I Lindbackens mest centrala läge växer Brf Eira fram vid huvudgatans slut runt den vackra eklunden. Brf Eiras väl tilltagna trädgårdar i västerläge ger plats åt både lek och njutning i eklundens solläge. 

Huskropparnas mjuka krökning anpassad till eklunden ger husen varm välkomnande profil. Eiras utformning och materialval utmärks av hög kvalitet så som exempelvis den vackra fasaden i puts och trä. Ett utmärkande drag är även husens stora ljusinsläpp med fönster från golv till tak.

Mellan Eiras två huskroppar finns en grön passage som förenar eklunden med skogen. Husens placering och utformning är anpassad till naturens förutsättningar. Placerade mot väster kan trädgårdar och loggior i många av husen bada i eftermiddags- och kvällsol. 

Interiör

Eiras planlösning har utformats för den moderna barnfamiljens behov. Entréplanet har därför utformats för det sociala livet i fokus där köket är mittpunkten och du från vardagsrummet kommer direkt ut till trädgården.

I entrén välkomnas du av ett grått klinkergolv lagt i klassiskt  fiskbensmönster och en exklusiv hallmöbel från Norrgavel. Stor möda har lagts på detaljer, vilket bland annat märks på husets askgrå garderober från Kvänum med läderbeslag och bänkskivor av  carreramarmor i kök och badrum. Det ljusa köket är smart anpassat för familjers behov med integrerad köksutrustning i form av kyl, frys och diskmaskin från Siemens samt rejäla kökslådor i trä.

I badrummet på entréplan finns tvättmaskin och torktumlare samt dusch och wc. För att underlätta för familjen rymmer övervåningens badrum dessutom både ett duschhörn och ett badkar. 

Den trevliga trappan från Norsjö Trätrappor tar oss upp till bostadens privata del med sovrum, badrum och vardagsrum. De två mindre sovrummen är båda ca 11 kvm och har vackra platsbyggda garderober med luckor från Kvänum samt fönster in mot trädgården. Det större sovrummet har vackert vitpigmenterat askgolv, skjutdörrsgarderober, ligger i anslutning till en trevlig klädkammare och dessutom med dubbeldörrar ut till en fransk balkong. För de större radhusen finns även en underbar loggia med utsikt över eklunden och eftermiddag- kvällssol. 

Arkitekten berättar

Ansvarig arkitekt för BRF Eira är Marcus Axelsson från HAG Arkitekter. Marcus berättar om hur de redan när de deltog i att ta fram detaljplanen för Lindbacken såg en stor kvalitet i krökta bostadsgator där husens placering anpassas till naturen. Denna utformning med en rund svängd huskropp går tillbaka till en mer klassisk byggnadsstil och ger Eira en vacker stark egen identitet. Loggian som finns på radhusen med carport gör dessutom att husfasaden mot innergården blir mer levande.

Arkitekten pekar även på värdet i Brf Eiras centrala läge i anslutning till Lindbackens huvudgata. Marcus lyfter fram den smarta planlösningen där övervåningen får en mer privat karaktär med sovrum, vardagsrum och den stora infällda balkongen ut mot eklunden. Och entréplan ger utrymme för det sociala livet med ett ljust stort kök samt vardagsrum med utgång till trädgården. Brf Eira har utformats för att göra livet enkelt såväl för umgänge med vänner som det privata med familjen.

Om Lindbacken

Inte långt från centrala Uppsala växer Lindbacken fram där nu 500 familjer har flyttat in. I den mysiga stadsdelen ligger villor, radhus och lägenheter sida vid sida. Här anläggs parker, byggs skolor och  förskolor. Längs med den lilla huvudgatan ligger butiker, service samt den nya skolan och idrottshallen. I Lindbacken är det lätt att leva!

Planering och utformning är viktiga frågor i Lindbacken. Med inspiration från den klassiska trädgårdsstaden, är området varierat och grönskande. Här finns fina gaturum, service och många platser att träffas och umgås på. Inte minst den stora parken kommer att bli en fantastisk plats för umgänge, lek och sport för både boende och besökare.

Stor möda har lagts på bra skolor och förskolor och det finns gott om aktiviteter för hela familjen. Lindbacken är den perfekta stadsdelen för barn och barnfamiljer: tryggt, många aktiviteter nära och kompisarna är många. Ett område du vill att dina barn ska växa upp i!

 

 

Prislista

Etapp 1

Husnr Rum Boarea Pris Månadsavg. Status
Utgårdsvägen 10 4 rok 126 kvm 3 695 000 kr 4 382 kr Såld
Utgårdsvägen 26 5 rok 149 kvm 4 190 000 kr 5 182 kr Såld
Utgårdsvägen 8 5 rok 149 kvm 3 975 000 kr 5 182 kr Såld
Utgårdsvägen 24 5 rok 149 kvm 4 190 000 kr 5 182 kr Såld
Utgårdsvägen 6 5 rok 149 kvm 3 960 000 kr 5 182 kr Såld
Utgårdsvägen 22 5 rok 149 kvm 4 150 000 kr 5 182 kr Såld
Utgårdsvägen 4 5 rok 149 kvm 3 930 000 kr 5 182 kr Såld
Utgårdsvägen 20 5 rok 149 kvm 4 125 000 kr 5 182 kr Såld
Utgårdsvägen 2 5 rok 149 kvm 4 195 000 kr 5 182 kr Såld
Utgårdsvägen 18 4 rok 126 kvm 3 695 000 kr 4 382 kr Såld
Utgårdsvägen 16 4 rok 126 kvm 3 890 000 kr 4 382 kr Såld
Utgårdsvägen 12 4 rok 126 kvm 3 795 000 kr 4 382 kr Såld

Karta och områdesinfo

Bilder

Vardagsrum Sovrum Sovrum Sovrum Sovrum Sovrum Balkong Balkong Vardagsrum Vardagsrum Badrum Badrum Vardagsrum Vardagsrum Kök Kök Kök Vardagsrum/Kök Hall Tvättstuga/Badrum Entré ICA nära Lindbacken

Intresseanmälan

* - Obligatoriska uppgifter

För mer information, vänligen kontakta

Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Mobil: 070-201 43 93
E-post

KONTAKT

Du når oss på 018-139850 måndag-fredag kl 09-17 eller på info@riksmaklaren.se

UPPSALA CITY / SKOLGATAN 33 B, 753 11 UPPSALA
ÖPPETTIDER: Måndag, onsdag, torsdag och fredag kl. 09-17
Tisdag kl. 10-17
Lördag och söndag stängt

GOTTSUNDA CENTRUM, 756 50 UPPSALA
Enligt överenskommelse.
Matts Lüllmaa 073-647 52 73