Rm Sverige Logga in i RM+
Glömt lösenord?
Fyll i formuläret nedan och följ instruktionerna för att byta lösenord.

Lindbacken - Trygghetspaket


Lindbackens Trygghetspaket

För att du som köper en tomt eller bostadsrätt av Lindbacken Fastigheter skall känna dig trygg vid övergången till ditt nya boende erbjuder vi dig vårt Trygghetspaket. 

 

Tillträdesskydd 

Om du av någon anledning behöver skjuta på ditt tillträde i upp till tre månader så går det bra givet att vi erhåller en skriftlig begäran senast 30 dagar före tillträdesdagen. 

Kostnader för dubbel bosättning 
Om försäljningen av din befintliga bostad drar ut på tiden, och du kan visa på att du har anlitat en auktoriserad fastighetsmäklare för annonsering och visning av din bostad, så kan du få ersättning för dubbel boendekostnad i upp till sex månader efter tre månaders karenstid. Har du haft första visningen tre månader före inflyttningsdagen i ditt nya hem så har du därmed skydd från dag ett. Vi ersätter dig med de löpande kostnaderna för månadsavgift och bankränta för ditt tidigare boende. 

Om ditt förra boende måste säljas under acceptpris 
Om köpeskillingen vid försäljningen av din förra bostad understiger acceptpriset, kan vi erbjuda dig avbetalning på mellanskillnaden, dock max 10 procent av din nya bostads inköpspris. Din fastighet behöver vara till salu via en auktoriserad fastighetsmäklare, och vi behöver kopia på det avtal ni ingått med mäklaren. 

Bytesrätt 
Om du drabbas av ändrade förhållanden och skulle vilja byta till ett annan tomt eller ett annat boende som vi saluför, t ex en billigare tomt eller bostadsrätt, så går det bra fram till och med 30 dagar innan den avtalade tillträdesdagen. Erlagda handpenningar övergår med oförändrat belopp till det nya boende du har valt. 

Frågor 
Har du några frågor så tveka inte att kontakta ansvarig mäklare.

Karta och områdesinfo

För mer information, vänligen kontakta

Ulrika Lööf
Ansvarig mäklare
Mobil: 070-201 43 93
E-post

KONTAKT

Du når oss på 018-139850 måndag-fredag kl 09-17 eller på info@riksmaklaren.se

UPPSALA CITY / SKOLGATAN 33 B, 753 11 UPPSALA
ÖPPETTIDER: Måndag, onsdag, torsdag och fredag kl. 09-17
Tisdag kl. 10-17
Lördag och söndag stängt

GOTTSUNDA CENTRUM, 756 50 UPPSALA
Enligt överenskommelse.
Matts Lüllmaa 073-647 52 73