RM+
GRÄNBY - Gränbyvägen 4B - UPPSALA

Högt läge. Tre balkonger. Morgonsol och solnedgång! Två badrum och tre sovrum!

Bostadsrättslägenhet 4 rok 122 kvm 6 630 kr/mån 3 500 000 kr
Intresseanmälan
Gränbyvägen 4B 3 500 000 kr
Intresseanmälan

Högt läge. Tre balkonger. Morgonsol och solnedgång! Två badrum och tre sovrum!

Tilltalande lägenhet belägen på femte våningen med mycket ljus och rymd. Lägenheten erbjuder ett härligt öppen och social kök med köksö och nära till vardagsrum som inbjuder till umgänge för hela familjen. Två stora balkonger i nordvästligt läge och en mindre balkong i sydöst ger goda möjligheter till både en morgonkopp till soluppgång och en kopp kvällste med avkopplande solnedgång och goda möjligheter att räkna kor eller får till sömns.

Lägenheten präglas av smakfulla materialval med hög standard. Här finns t.ex. genomgående klassiskt parkettgolv samt helkaklade våtutrymmen.

Boarean om 122 kvm fördelar sig på en hall med gott om förvaring bakom snygga skjutdörrar. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till en av de stora balkongerna. Köket med stor matplats för ca 8 personer och köksö som ger goda möjligheter till både familjemiddagar såväl som buffémingel-fest! Från köket nås lägenhetens andra balkong med härlig utsikt ner mot stan och slottet.
Vidare erbjuds 3 sovrum. Från det största sovrummet finns utgång till lägenhetens tredje balkong med gott om plats för både möblemang och egna planteringar. Mycket rymligt helkaklat badrum med badkar och tvättmaskin & torktumlare och ytterligare ett helkaklat våtrum med duschplats!

Lägenheten ligger i trevliga och barnvänliga Gränby Backe, precis intill Gränbyparken. Det finns goda chanser att se både kor och får från balkongen! Det finns flera skolor i området, bl.a. Liljeforsskolan F-5, Gränbyskolan 6-9 och Uven-gymnasiet. Det är endast några minuters promenadavstånd till gallerian i Gränbystaden. Ett område som växer till att bli Uppsalas andra stadskärna. Här finns ett stort utbud av butiker, restauranger, biograf, lekland mm. Kommunikationerna är goda med flertalet bussar som tar er in till Uppsala city på ca10 minuter. För den som bil-pendlar att det inte långt till på/avfart för E4:an.

Detta är ett boende som passar såväl barnfamiljen som ni som söker ett bekvämt boende istället för villan! ANMÄL DITT INTRESSE. I dagsläget är försäljning planerad till att ske under 2021.

Visa mer
Eva Brevemark
Ansvarig mäklare
Eva Brevemark eva.brevemark@riksmaklaren.se
070-545 33 00
”Jag är inte som andra mäklare, träffa mig så kommer du förstå!”

Sammanfattning

Objekttyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2014
Rum
4 rum och kök, varav 3 sovrum
Boarea
122 m² (3;a ombyggd till 4 rum, rummet vid köket)
Månadsavgift
6 630 Kr
(Värme, kallvatten, tv/telefoni/bredband (Individuell mätning för varmvatten och elförbrukning))
Pris
3 500 000 Kr
Våningsplan
5 av 6
Hiss
Ja

Planlösning

Planlösning: Till vänster från hallen nås KÖK, sovrum 3 och den mindre balkongen med morgonsol. Rakt fram, det stora helkaklade badrummet och till höger: Vardagsrum med en stor balkong med kvällssol, 2 sovrum (varav det största har en egen stor balkong) och lägenhetens andra badrum med duschplats.

Rymlig HALL med gott om förvaring bakom snygga skjutdörrar.

Helkaklat BADRUM med badkar, tvättmaskin, torktumlare, toalett, handfat i kommod, handdukstork. Väggfasta skåp.

Stort sällskapligt KÖK med köksö. Vita skåpluckor, vita vitvaror (Kyl, frys, mikro, ugn, diskmaskin). Mörka arbetsytor. Gott om förvaring, även i köksön! Matplats för ca 6-8 sittande. Utgång från köket till den långsmala BALKONGEN i östligt söderläge. Det innebär morgon och förmiddagssol och utsikt mot Sala Backar och i horisonten skymtar Uppsala Slott!

SOVRUM (3). Tidigare var detta en öppen del av köket men säljaren har byggt vägg så här har det tillkommit ett till rum i lägenheten. Sovrum/arbetsrum, vad behöver du?

Ljust och stort VARDAGSRUM med utgång till den stora (ca 10 kvm) BALKONGEN med utsikt mot nordväst. Här tittar du ut över Gränbyparkens grönska. I den stora hagen går det sommartid kor och får. Liten/ingen insyn ger en härlig privat känsla. Här kommer du kunna ha fina långa kvällsmiddagarna och avsluta med att beundra solnedgångar.

SOVRUM 1 - perfekt för barn. Stort nog för alla möbler och leksaker som kan finnas! En tonåring trivs också, här får den nya gamingstolen gott om plats!

SOVRUM 2 är det största sovrummet och därtill får man lägga på den sista BALKONGEN (även den ca 10 kvm). Inbyggda garderober med skjutdörrar.

Till lägenheten hör även ett källarförråd, det är på ca 5 kvm.

Planlösning
Visa mer

Övrig Information

Bilplats

18 parkeringsplatser i garage. Kostnad 950 kr/månad. 3 MC-platser i garaget. Kostnad 350 kr/månad. 19 parkeringsplatser utomhus. Uttag för motorvärmare finns. 500 kr/månad.
För information om parkeringskö kontakta: Mikael Norell, Tfn: 018-18 01 26,Mail: mikael.norell@hsb.se

Byggnad/Storlek

Flerfamiljshus, 122 kvm , 4 rum och kök, varav 3 sovrum . Areauppgift enligt brf/förvaltaren . Byggnadsår: 2014

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV- och internetanslutning

TV: Digitala tv-kanaler via Telenor (ingår i avgiften)
Internetanslutning: Via Telenor (ingår i avgiften)

Övriga utrymmen

Det finns garage, källarförråd, cykelförråd, övernattningsrum (150 kr/natt).

Övrigt

Lagring av personuppgifter

Riksmäklaren ("Bolaget") behandlar kunduppgifter i enlighet med Personuppgiftslag (1998:204). Genom att ange ditt namn och telefonnummer i intresseanmälan och/eller teckna köpekontrakt samtycker du till att erhålla marknadsföring och information från Bolaget via post, telefon, eller e-post och sms samt andra digitala kanaler. Personuppgifter kan lämnas ut till annat bolag inom Bolagets koncern samt till andra samarbetspartners.

Riksmäklaren och dess samarbetspartners kan komma att databehandla dessa personuppgifter för att kunna administrera olika tjänster och erbjudanden på ett för mottagaren anpassat sätt i informationen om den egna verksamheten och utvalda samarbetspartners varor och tjänster. Uppgifterna används av Bolaget även som underlag för statistik och produktutveckling. Uppgifterna kan ligga till grund för att Bolaget, och i förekommande fall Bolagets samarbetspartners, ska kunna anpassa innehåll i annonser och erbjudanden. Uppgifterna analyseras och grupperas inför urval, prioritering och planering av kontakter med kunden/användaren. Till uppgifterna kopplas en eller flera markörer om vilken typ av anpassning av webbtjänster och marknadskommunikation som riktas mot användaren, så kallad profilering.

Personuppgifter lämnas ut till myndighet endast där så krävs med stöd av lag eller myndighetsbeslut.

Bolagets kunder har rätt att skriftligen utan kostnad återkalla samtycke, begära ett registerutdrag eller rättelse/radering av eventuellt felaktiga uppgifter. Om du vill begära ett registerutdrag, återkalla ett samtycke eller rätta/radera en uppgift ber vi dig att vända dig till Riksmäklaren, Skolgatan 33B, 753 11 Uppsala.

Lägenhetsnummer

12-2076-1-34-2

Ekonomi

Pris: 3 500 000 kr . Månadsavgift: 6 630 kr. Värme, kallvatten, tv/telefoni/bredband (Individuell mätning för varmvatten och elförbrukning). Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 190 kr som betalas av köpare. Andel i föreningen är 2,49702%.

Energiprestanda

Genomförd: Utförd. Deklarationsdatum: 2017-06-20. Energiprestanda primärenergital: 76 kWh/kvm och år. Energiklass: C.

Föreningen

Namn: Brf HSB 76 Gryningsljuset
Om föreningen: HSB Brf 76 Gryningsljuset i Uppsala äger byggnaderna på fastigheten Gränby 22:5 och bebyggdes 2014. Marken innehas med äganderätt. Här finns 53 bostadsrätter i 4 trapphus med hiss. Adresser: Gränbyvägen 4 A-D. Förvaltning sköts av HSB och boende måste vara medlem i HSB Uppsala. Besök gärna föreningens hemsida: https://www.hsb.se/uppsala/brf/gryningsljuset. Föreningen har lägenhetsförråd i bottenvåning, cykelrum, övernattningsrum (150 kr/natt). Det finns ett antal garage och parkeringsplatser.

Ekonomi: Föreningens ekonomiska förvaltare är HSB. Inga avgiftsförändringar är planerade för 2021. Den planerade amorteringen på 1300 000 kommer att genomföras under 2020. Ett lån har satt om under 2020. Ny ränta 0,77% och bundet på 4 år, så att ett lån i taget förfaller varje år framåt. Föreningen amorterar på största lånet som också har högst ränta (2,6%). Ordinarie amortering på ca 415000 kr per år, + de extra amorteringar som det finns utrymme för.
Renoveringar:
Föreningen håller på att ta in offerter på laddstolpar för el-bil, samt för solceller. De hoppas ha fått in underlag för beslut om detta vid en extrastämma under hösten 2020.
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Pantsättningsavgift: 476 kr
Övrigt: Nyckelhantering: Sköts mellan köpare och säljare själva vid överlåtelse. Köparen måste bli/vara medlem i HSB Uppsala.

Visa mer

Visningar

Det finns för tillfället inga planerade visningar för allmänheten. Vänligen kontakta mäklare för att boka en visning.

Karta

GRÄNBY - Gränbyvägen 4B - UPPSALA

Intresseanmälan

Fri värdering eller sälja nu?

Oavsett om du letar efter en bostad just nu eller vill sälja senare hjälper vi dig med en kostnadsfri muntlig värdering. Vi finns alltid här för dig som en mäklare genom livet. Fyll i formuläret så blir du inom kort kontaktad av en av våra hårt arbetande mäklare som berättar mer.

Vill du ligga steget före?
Skapa ett konto i Riksmäklaren Plus (rm+) och få tillgång till det bästa

Vill du ligga steget före och vara redo när du hittar din nya bostad? Förbered din försäljning redan nu, så minimeras startsträckan när det blir dags att sälja. Din bostad är då bara en knapptryckning från Hemnet. Kontakta någon av våra mäklare redan idag!

Skapa konto i Riksmäklaren Plus